Mercedes-pomo Toto Wolff puolustaa kritiikkimyrskyn keskellä olevaa Valtteri Bottasta – ”Me kaikki tuemme häntä”

Valtteri Bottas nopein vapaissa harjoituksissa – Räikkösen auto leimahti tuleen lopussa 7:23
Valtteri Bottas piti perjantain harjoituksissa hyvää vauhtia.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff painottaa tallin tukevan yhä Valtteri Bottasta tämän viimeaikaisista kehnoista esityksistä huolimatta.

Valtteri Bottas on ollut kolmessa edellisessä osakilpailussa suurissa vaikeuksissa, ja suomalaiskuski onkin jäänyt viime aikoina kauas kärkisijoista.

Todella heikot suoritukset ovat käynnistäneet hurjan huhumyllyn Bottaksen tulevaisuudesta Mercedeksellä. Varsinkin George Russellin vahvan suorituksen jälkeen Bottaksen suorituksia on tarkasteltu kovinkin kriittisellä silmällä.

Bottaksen sopimus Mercedeksen kanssa kattaa vielä ensi kauden. Tallipäällikkö Toto Wolff korostaa Autosportille, että suomalaisella on yhä tallin tuki takanaan, vaikka Hamilton onkin osoittanut

– Hänellä on ehdoton tallin tuki takanaan ja se saa vuosi vuodelta hänet janoamaan voittoa enemmän. Parhaan kuskin voittamisesta saa varmaan suurinta tyydytystä, mitä kilpakuljettaja voi saada, mutta se vaatii myös veronsa, Wolff viittaa Bottaksen taisteluun Lewis Hamiltonin kanssa.

Wolff tiedostaa, että viime kisojen suuret haasteet ovat olleet varmasti henkisesti raskaita Bottakselle. Talli haluaa tukea kuljettajaansa kaikin mahdollisin tavoin.

– Hän on kova ja joustava kaveri. Mestaruuden häviämistä ei ole helppo sulattaa, enkä oleta sen olevankaan helppoa. Me kaikki tuemme häntä. Hän pystyy kokoamaan itsensä, ja hänellä on perhe ja tiimiläisensä, jotka auttavat häntä, Wolff sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat