F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Mercedes-pomo päivitti Lewis Hamiltonin tilanteen – "On tuskallista muistuttaa koko ajan"

4:23
Videolla Sakhirin aika-ajon ratkaisuhetket.

Tänä viikonloppuna Sakhirin GP:ssä ei nähdä tuttua Mercedes-kuljettajakaksikkoa, kun Lewis Hamilton on sivussa koronatartunnan takia. Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin mukaan on mahdollista, että Hamilton palaa ajohommiin ensi viikonloppuna Abu Dhabissa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Sakhirin GP suorana 4.–6.12.
Su: Sakhirin GP klo 19.10, ennakkotunnelmat klo 18.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Hamilton antoi positiivisen koronavirusnäytteen viime sunnuntain Bahrainin GP:n jälkeen. Perjantaina Mercedes-pomo Toto Wolff kertoi, ettei ”Hamilton voi kovin hyvin”. 

– Olemme lähettäneet tekstiviestejä koko ajan. Tämä on vaikea tilanne kilpakuljettajalle, kun hän joutuu makoilemaan hotellihuoneessa koronaa sairastaen samalla, kun joku ajaa hänen autoaan. Mutta hän on suhtautunut tähän hyvin ammattimaisesti, Wolff kertoi lauantaina Sky Sportsille.

Wolffin mukaan hän ei ole udellut tarkemmin Hamiltonin nykyistä olotilaa.

– On tuskallista muistuttaa toista koko ajan siitä, että hän makaa sängyssä.

Wolff ei sulje pois mahdollisuutta, jossa Hamilton palaisi kisaamaan kauden viimeiseen osakilpailuun. Tämä ajetaan ensi sunnuntaina Abu Dhabissa.

– Kaikki ovet ovat auki, jos hän antaa negatiivisen tuloksen. Toivomme, että hän on autossamme Abu Dhabissa, ja että hän voisi palata taas normaaleiden kuvioiden pariin, Wolff sanoi.

Tänä viikonloppuna Hamiltonin korvaajana toimii toinen brittikuski George Russell, joka oli Sakhirin GP:n aika-ajoissa toinen.

– He ovat Lewisin kanssa erilaisia persoonia. Lewisilla on paljon kokemusta F1-ympyröistä ja hän on hyvin rauhallinen kaveri. George taas on puheliaampi tapaus. Eron on huomannut, Wolff hymyilee. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja