Mainos

Menikö seksikäs viesti väärään numeroon? Et ole yksin

20 prosenttia briteistä on lähetellyt hurjia tekstiviestejä väärään numeroon, kertoo uusi tutkimus.

Tunne, joka seuraa seksikkään viestin lähettämistä väärään numeroon on omiaan aiheuttamaan sydämentykytyksiä ja kylmää hikeä. Apua, väärä henkilö! Jos viesti sujahtaa tädille Tompan sijaan, älä sure: et ole harhaviestin kanssa yksin.

Tutkijat ovat selvittäneet, että 20 prosenttia briteistä on lähettänyt rohkeita viestejä vääriin numeroihin, kertoo news.yahoo.com. Yksi kymmenestä on myös jäänyt kiinni "seksiviesteilystä".

Tutkimukseen osallistui yli 1000 kännykänkäyttäjää. Huolimattomimpia ovat alle 25-vuotiaat, joista 43 prosenttia myönsi lähetelleensä villejä viestejä väärille ihmisille. Miehet ja naiset olivat yhtä syyllisiä huolimattomuuteen.

– Tekstaamisesta ja kuvien lähettämisestä on tullut niin tavanomaista, että ihmiset ovat varomattomia. Tästä seuraa, että viestejä menee säännöllisesti vääriin paikkoihin, toteaa tutkimuksen teettäneen SellMyMobile.comin johtaja.

Ainoa yksityisyysongelma ei liity eroottisiin viesteihin. Yksi viidestä tutkittavasta kertoi unohtaneensä tyhjentää puhelimen muistin ennen sen kierrättämistä tai myymistä.

MTV3/Helmi

Lähde: News.yahoo.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.