Menestysdekkari valkokankaalle: Edelmannin tähdittämän leffan kuvaukset alkoivat

Helsingissä, Moskovassa ja Tallinnassa kuvattavassa elokuvassa nähdään suomalaisen elokuva-alan huippuja.

Tappajan näköinen mies -elokuvan kuvaukset ovat alkaneet. Elokuvan ensi-ilta on keväällä 2016.

Elokuvan kuvaukset on aloitettu Moskovassa. Kevään ja kesän aikana myös Helsingissä ja Tallinnassa kuvattava jännityselokuva perustuu Matti Röngän menestysdekkariin Tuliaiset Moskovasta.

Elokuvan ohjaa Lauri Nurkse ja sen päärooleissa nähdään Samuli Edelmann, Martti Suosalo, Ville Haapasalo, Maria Ylipää, Krista Kosonen ja Katja Küttner.

Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Mika Ripatti ja Seppo Vesiluoma.

– On hienoa ohjata Röngän dekkarin maailmaa valkokankaille, koska se on jännityksen ja huumorin lisäksi täynnä koskettavaa draamaa. Luottamuksen teema on elokuvassa läsnä monella tasolla kun Kärppä joutuu rajulla tavalla kohtaamaan oman luottamuksensa rajat niin työ- kuin perhe-elämässäkin, iloitsi elokuvan ohjaaja Lauri Nurkse Moskovan lentokentällä.

– Näyttävissä puitteissa Moskovassa Samulin ja Villen kanssa aloitetut kuvaukset jatkuvat toiminnan täytteisinä myös Helsingissä ja Tallinnassa.

Elokuvassa Edelmannin näyttelemä Viktor Kärppä joutuu tahtomattaan keskelle Venäjän sisäistä valtataistelua, jossa tulilinjalla on Venäjän uusi vapaamielinen presidentti.

Pian Kärpän perässä ovat sekä palkkatappajat että suojelupoliisi ja vaarassa on myös Kärpän perhe. Pelastaakseen itsensä ja perheensä täytyy Kärpän turvautua ystäväänsä poliisi Korhoseen (Martti Suosalo) sekä veljeensä Alekseihin (Ville Haapasalo).

Tappajan näköinen mies -elokuvaa on edeltänyt samanniminen menestyssarja, jota esitettiin MTV3:lla vuonna 2011.

Lue myös:

    Uusimmat