Menehtyneen BB-tähden lapset: Mitä äiti tekee taivaassa?

Keväällä syöpään kuolleen brittiläisen Big Brother -tähden Jade Goodyn pojat kyselevät isänsä mukaan usein, mitä äiti mahtaa puuhailla taivaassa.

Poikien isä, GMTV:n juontaja Jeff Brazier kertoo Mirror -lehden sivustolla, että kuusivuotiaan Bobbyn ja neljävuotiaan Freddyn mieltä askarruttavat hyvinkin arkiset asiat äitinsä suhteen.

– Yleisin kysymys on ”Mitä äiti tekee juuri nyt taivaassa?”, Brazier toteaa.

Brazierin mukaan pojilla on myös omia epäilyksiä äitinsä puuhista. Heidän mukaansa Goody on mahdollisesti lähtenyt kalastamaan jumalan kanssa tai sitten hän on kävelyttämässä koiraa. Pojat myös uskovat äitinsä kuulevan heitä, kun he kertovat hänelle päivästään. Lisäksi poikia on kiinnostanut, onkohan syöpähoitojen takia hiuksensa menettänyt Goody saanut tukkansa mahdollisesti takaisin.

– Pojat puhelevat aiheesta mitä heidän mieleensä pälkähtää, mutta se on ihan tervettä ja aina iloista juttelua. Siksi kannustan heitä siihen, Brazier kertoo.

Tosi tv -julkkis Jade Goody menehtyi vain 27-vuotiaana kohdunkaulan syöpään. Tähden viimeisiä viikkoja seurattiin tiiviisti mediassa Goodyn omasta tahdosta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat