Kuolleen BB-tähden aviomiehen hurjat seksiorgiat, lue!

Brittien BB:stä julkisuuteen nousseen Jade Goodyn leskeksi jäänyt aviomies Jack Tweed on jäänyt nalkkiin rajuista seksiseikkailuista.

Jack houkutteli News of the World -lehden mukaan glamour-mallit Roxy Townsendin, Biannca Laken ja Sam Griersonin luokseen villeille jatkoille. Jatkot muuttuivat naisten mukaan kuitenkin inhottaviksi ja alentaviksi seksiorgioiksi.

Tytöt kertovat kuinka yökerhon promoottorina toimiva Jack, 22, muun muassa yritti lähennellä heitä kaikkia kolmea yhtä aikaa: yhtä puristeli, toista kouri, kolmatta pussaili. Paikalla oli myös muita naisia ja Jackin miespuolisia ystäviä.

- Minusta tuntui kuin me kaikki naiset olisimme olleet vain lihanpalasia heille. Miehet saattoivat huudella toisilleen: "Olen nyt lopttanut tämän naisen kanssa, saat hänet seuraavaksi". Se oli alentavaa, loukkaavaa ja inhottavaa, Roxy tilittää.

- Kun ilmoitin, että en haluaisi itse harrastaa seksiä, Jackin ystävät sanoivat että voisin painua pois talolta. He saivat minut tuntemaan itseni niin halvaksi, nainen kertoo.

Naiset kertovat kuitenkin stripaneen ja tanssineen miehille. Se oli vähemmän kuin useat muut naiset tekivät: kolmikon mukaan talo oli täynnä pareja ja kolmen kimppoja harrastamassa seksiä, jopa portaikossa.

- Tuntui siltä, kuin kaikki Jackin kaverit olisivat tulleet hänen luokseen vain harrastaakseen seksiä, tytöt myös kertovat.

Tytöistä Sam on tuntenut Jackin pisimpään, neljä vuotta. He ovat tavanneet toisensa essexiläisessä yökerhossa missä Jack on töissä.

- Minusta tuntuu, että Jack käytti minua vain hyväkseen: luulin että hän pitää minusta, mutta hän halusikin vain että kutsun tyttöystäviäni kylään talolle hänen miespuolisia ystäviään varten, Sam huokaa.

Jackin koti oli tyttöjen mukaan hyvin karusti sisustettu. Paikalla oli myös vain yksi kuva Jadesta, Jackin ex-vaimosta, joka kuoli maaliskuun 27. päivä kohdunkaulansyöpään. Myös Jaden pojat asuvat Jackin kanssa talossa jossa seksiorgiat pidettiin.

MTV3:n Viihdeuutiset nyt myös Twitterissä,tutustu

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat