Melkoista sekoilua! Viisi hulluinta Kaunarit-suhdetta listattiin

Kauniissa ja rohkeissa on vuosien varrella nähty kuolleista heräämisiä, päättömiä katoamisia ja etenkin toinen toistaan kimurantimpia suhdekäänteitä. 

Kauniissa ja rohkeissa on koettu lukuisia järjettömiä suhteita 30 vuoden aikana. Niistä osa on jo niin hulluja, että ne nostattavat kulmakarvoja jopa Kaunareiden mittapuulla. 

Muistatko esimerkiksi nämä sekopäiset romanssit?

5. Taylor aloitti suhteen Thornen kanssa – ajettuaan ensin tämän Darla-vaimon yli

Taylorin suuri rakkaus oli pitkään Ridge, mutta on naisella ehtinyt olla sutinaa myös Ridgen veljien Thornen ja Nickin sekä Eric-isän kanssa. 

Erityisen hullun Taylorin ja Thornen suhteesta teki se, että Thorne oli naimisissa Darlan kanssa. Taylor kuitenkin ajoi vahingossa Darlan päälle autolla, ja Darla menehtyi vammoihinsa.

Taylor salasi osuutensa tapahtuneeseen ja aloitti surun murtaman Thornen kanssa suhteen.

4. Steffyllä suhde sekä isään että poikaan

Vanhempi Bill kiinnostui nuoremmasta Steffystä välittömästi, ja kaksikolla oli kiihkeä suhde. Erikoisen tilanteesta tekee se, että pariskunnan suhteen jälkeen Steffy aloitti suhteen Billin pojan Liamin kanssa.

Liam oli kahden naisen välissä, sillä häntä tavoitteli myös Brooken tytär Hope. Bill oli erityisen innokas parittamaan poikansa Steffyn kanssa yhteen siitäkin huolimatta, että hänellä oli itsellään ollut Steffyn kanssa salasuhde.

Bill jopa lennätti Steffyn Italiaan pilaamaan Hopen ja Liamin häät.

3. Amber ja teini-ikäinen Rick

Amber ja Rick ovat yksi legendaarisimmista Kaunarit-pareista. Hyväosainen Rick ja huonoista oloista kotoisin oleva Amber viehättyivät toisistaan lähes heti, Rickin perheen kauhuksi. Eikä siinä vielä kaikki!

Kun kaksikko aloitti suhteen, Amber oli palkattu Rickin perheeseen lastenvahdiksi. Vaikka Amber pääasiassa kaitsi Rickin pikkusiskoa Bridgetiä, oli Rick myös tuolloin vasta 16-vuotias.

Rick ja Amber aloittivat suhteen, jonka seurauksena Amber tuli raskaaksi. Valitettavasi Amber oli sutinoinut samoihin aikoihin myös vanhan tuttavansa Raymondin kanssa, eikä nainen ollut varma, kumpi miehistä oli lapsen isä. Amber pakeni kotikonnuilleen synnyttämään.

Rick paljastui isäksi, mutta lapsi syntyi traagisesti kuolleena. Amber salasi lapsen kuoleman Rickiltä ja toi kotiin serkkunsa Beckyn pojan.

2. Brooken viehätys tyttäriensä miehiin

Brooke lienee Kaunareiden tunnetuin miestennielijä. Hänellä on muun muassa ollut salasuhde Bridget-tyttärensä mieheen Deaconiin, jonka seurauksena syntyi Hope. Synnytyksessä kätilönä toimi, kukapas muukaan kuin Bridget, äitinsä petoksesta huolimatta.

Myöskään Hope ei ole välttynyt äitinsä suhdesekoiluilta, sillä Brooke erehtyi varsin kriittisellä hetkellä henkilöstä. Brooke kuvitteli harrastavansa naamiojuhlissa seksiä Ridgen kanssa, kun tosiasiassa kyseessä olikin Hopen poikaystävä Oliver. Äidillä ja tyttärellä kun sattui olemaan samanlaiset mekot ja naamiot yllään.

1. Ridge ja Bridget – tarvitseeko edes selittää?

Brooken tytär Bridget eli lapsuutensa siinä uskossa, että Ridge on hänen isänsä. Kun hänelle selvisi, että tosiasiassa isä onkin Eric, alkoi kummallisten tapahtumien kierre.

Ridge luuli vaimonsa Taylorin menehtyneen, ja Bridget riensi surun riuduttaman perheen apuun. Menetyksen keskellä Bridget ihastui palavasti Ridgeen.

Vaikka varsinaista suhdetta ei koskaan kehittynytkään, kaksikon välillä kipinöi ja kovaa, siitäkin huolimatta, että Bridget oli pitänyt Ridgeä isänään vuosikausia.

Kauniit ja rohkeat arkisin kello 17.25 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat