Mainos

Melkoinen moka! Ruotsin junayhtiö tuplabuukkasi kokonaisen junan

Ruotsissa tuplabukattiin Tukholmasta Malmöön matkalla ollut juna, uutisoi Expressen. Keskiviikkona tapahtunut virhe tietojärjestelmässä pakotti puolet ihmisistä seisomaan tai makaamaan junan lattialla.

Ruotsin junayhtiö SJ:n lehdistöpäällikkö Carina Axelsson sanoo lehdelle, ettei tiedä, mikä aiheutti kaksinkertaisen varauksen.

– On totta, että jokin aiheutti tuplabuukkauksen. Uskomme, että kyseessä on tietovirhe, mutta emme ole varmoja asiasta, hän sanoo.

Junan ei ollut tarkoitus pysähtyä ennen Alvestaa, mutta se teki ylimääräisen pysähdyksen Linköpingissä päästääkseen ulos ne, joilla ei ole paikkaa junassa. Matkustajat odottivat viisitoista minuuttia uutta junaa, jossa oli tilaa kaikille.

– Toisessa junassa ei ollut niin monta matkustajaa, joten monet vaihtoivat Linköpingissä uuteen junaan, Axelsson sanoo ja vakuuttaa, että tällä kertaa tilaa oli kaikille.

Tuplabuukaus pakotti seisomaan

Mads Lundgaard nousi junaan Tukholmassa ja sai ensimmäisen luokan lipun. Hän on yksi niistä, jotka kärsivät kahden hengen varauksista.

Lundgaard sanoo, että useat matkustajat istuivat junan lattialle ja työskentelivät. Hän itse seisoi ovien vieressä, sillä hänen paikallaan istui jo joku muu. Lundgaardin mukaan monet matkustajista eivät vaihtaneet toiseen junaan Linköpingissä.

– Kaikki eivät tehneet sitä, sillä monet olivat matkalla Kastrupiin. Minun piti olla Hässleholmassa yhdeksältä illalla, joten en voinut itsekään vaihtaa junaa. Minun täytyi seistä koko ajan, hän sanoo.

Carina Axelsson kehottaa kaikkia asianomaisia ottamaan yhteyttä yhtiöön korvausten saamiseksi.

Lähde: Expressen

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja