Melissa tuunasi keittiön aidon kivitason "helpolla niksillä" – somessa kauhistuttiin, ja asiantuntijakin varoittaa: "Suurin osa ei onnistu"

Nimetön kirje solvasi eläkeläisparin taloa"rumilukseksi"– naapureilta ihana ele 0:47
Ihana ele! Nimetön kirje solvasi maalaamatonta taloa rumilukseksi. Naapurusto tuli Jimmy ja Marilyn Curcurun avuksi: heille kerättiin yli 50 000 dollaria lahjoituksina!

Melissa Mondragon muutti TikTok-videollaan keittiön graniittitasot "valemarmoriksi". Kaikki eivät olleet vaikuttuneita ideasta.

Melissa Mondragon esitteli TikTokissa kodintuunausniksinsä. Melissa pinnoitti graniittisen keittiötasonsa uudelleen, mutta kaikki eivät ole niksille lämmenneet, kertoo Insider.

"Kukaan ei saa tietää"

Videossaan Melissa miehineen maalaa ensin graniittitason vaaleaksi ja sitten muokkaa pinnasta maalin ja epoksin avulla marmorisen näköisen. Naisen mukaan tuunauspakettikin maksoi alle 200 dollaria. "Kukaan ei saa tietää", videon ääniraita vakuuttaa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Graniitin maalaamisen pitäisi olla rikos"

Videota on katseltu yli 43 miljoonaa kertaa. Vaikka osa katsojista innostui ideasta ja aikoi suunnata heti kokeilemaan samaa omaan keittiöönsä, kaikki eivät olleet vaikuttuneita ideasta.

– Graniitin maalaamisen pitäisi olla rikos, yksi kommentoija sanoo.

– Tämä on kuin panisit kokolattiamattoa aitojen puulattioiden päälle, toinen sanoo.

On itse hyvin tyytyväinen

Melissa on julkaissut useita jatkovideoita, joissa esimerkiksi kertoo projektista tarkemmin. Hän myöntää, että marmorin juonteiden maalaaminen oli konstikasta, vaikka tuunauspakkauksessa oli sekä vinkkejä että video-ohje.

– Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen, hän sanoo.

Myös muu keittiö on maalattu valkoiseksi; aiemmin kaapistot olivat ruskeat.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Sisustussuunnittelija uskoo: "Suurin osa ihmisistä ei onnistu"

Vaikka videon maalausniksi näyttäisi kätevältä, sisustussuunnittelija Iantha Carleyn mukaan totuus kätevästä tuunauksesta voi olla oikeasti toisenlainen.

– Uskon, että tarvitset todellisia taiteilijan kykyjä, jotta todella onnistuisit tässä hyvin. Kuvista, joita olen nähnyt, suurin osa ihmisistä ei onnistu, Iantha kuvaili haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat