Megan Foxin köyhä lapsuus: Isäni metsästi ankkoja syötäväksi!

Megan Fox on kulkenut pitkän matkan köyhistä oloista supertähdeksi. Seksisymboliksi tituleerattu kaunotar on elänyt kuitenkin hyvin vaatimatonta elämää.

Transformers- ja Jennifer's Body -elokuvat nostivat Megan Foxin Hollywoodin kirkkaimpien tähtien joukkoon. Tie huipulle on vaatinut sisukkuutta, jota hänelle on siunaantunut äitinsä mukaan melkoisesti. Tiukka kuri kotona ja koulussa opetti Foxin nöyräksi, mutta kenenkään kynnysmatoksi hän ei suostu.

– Äitini on sanonut minua aina voimakastahtoiseksi tytöksi, Fox kertoo The Sunille.

Määrätietoinen Megan tahtoi jo lapsesta saakka vain laulaa, tanssia ja näytellä. Hänen äitinsä hyväksyi tyttärensä kunnianhimoiset suunnitelmat, kunhan kristillinen koulutus diplomeineen suoritetaan samalla. Äiti kyyditsi tähdeksi tahtovan tyttärensä Floridasta koe-esiintymisiin aina Los Angelesiin saakka. Matkaa kertyi siis yli 4000 kilometriä!

– Äitini Darlene opetti minua taistelemaan uskomieni asioiden puolesta. Hän oli vaativa kasvattaja enkä minä ollut helppo kasvatettava. Jo lapsesta saakka tiesin, mitä haluan elämältäni.

Vaikka näyttelijätär ansaitsee nykyään paljon, hän oppi jo varhain, ettei raha tee onnelliseksi.

– Vanhempani eivät olleet rikkaita. Isälläni oli tapana metsästää ankkoja ja äitini valmisti niistä ruokaa. Elimme hyvin vaatimatonta elämää, mutta olin onnellinen lapsi.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja