Megan Fox: Liika huomio ahdistaa

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi moneen otteeseen valittu Megan Fox paljastaa upean ulkomuotonsa salat. Näyttävä ulkonäkö tuo kaunottarelle kuitenkin toisinaan liikaa huomiota.

Näyttelijä Megan Fox tietää, kuinka pysyä timmissä kunnossa, Femalefirst uutisoi. Maailman kauneimmaksi moneen otteeseen valittu tähti pitää ruokavalionsa kunnossa arkisin, mutta löysää otetta viikonloppuisin. Arkisin tähti luottaa vähähiilihydraattiseen ruokavalioon ja nauttii pääosin lihaa ja kasviksia.

Fox on myös kova urheilemaan yhdessä miehensä Brian Austin Greenen kanssa.

– Brian urheilee aina ja on saanut myös Meganin mukaan. Megan tekee kuntosaliharjoitteita muutaman kerran viikossa, mutta keskittyy pääosin joogaan ja pilatekseen, joita hän rakastaa, lähde kertoo.

Terveellisistä elämäntavoista huolimatta Fox on lihonut muutaman kilon. Uusi ulkomuoto on kuitenkin kuitenkin Foxin mieleen, sillä muutama lisäkilo on tuonut tähden kurvit takaisin.

Upeavartaloinen kaunotar saa toisinaan jopa liikaa huomiota osakseen.

– Minulla on yksi upea valkoinen Dolce&Cabbanan trenssitakki, jota en voi käyttää, sillä herätän liikaa huomiota. Yritän pysyä katseilta piilossa, en halua liikaa huomiota, tähti visertää.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat