Megan Fox edusti tyylikkäänä yhdessä kihlattunsa kanssa Kardashianin ja Barkerin häissä – luksuskemuissa yllättävä pukukoodi

Megan Fox oli pukeutunut häiden teeman mukaisesti goottityyliseen asukokonaisuuteen. 

Näyttelijä Megan Fox, 36, saapui kihlattunsa rappari Machine Gun Kellyn, 32, kanssa sunnuntaina Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin Italiassa pidettyihin häihin.

Luksushäiden pukeutumisteemana oli punk-rock, joten Fox edusti mustassa taftipuvussa, johon hän oli yhdistänyt Zuhair Muradin syysmallistosta olevan mustan helmikorsetin. Muradin suunnittelemia asuja on aiemmin nähty Demi Lovaton ja Jennifer Lopezin yllä punaisella matolla.

Kelly oli pukeutunut siniseen leopardikuvioiseen pukuun ja mustaan kauluspaitaan. Pariskunta poseerasi valokuvaajille yhdessä käsi kädessä.

Kardashianin ja Barkerin kolmansia häitä vietettiin Italiassa Portofinon kylässä. Vihkiseremonia alkoi L'Olivettassa Dolgen ja Gabbanan omistamalla huvilalla ja häävastaanotto oli Castello Brownissa.

Häihin oli epävirallisten tietojen mukaan kutsuttu useita muitakin nimekkäitä tähtiä Foxin ja Kellyn lisäksi, kuten esimerkiksi supertähti Beyoncé Knowles. Beyonce oli lähteiden mukaan nähty varaamassa eräästä portofinolaisesta hotellista huonetta sunnuntaina, uutisoi Mirror.

Megan Fox ja Machine Gun Kelly tapasivat vuonna 2020 Midnight in the Switchgrassin kuvauksissa. Molemmat ovat hyviä ystäviä Kourtneyn ja Travisin kanssa. Muusikko-Kelly on tuntenut Blink–182-rumpalin jo vuosia, ja he työstivät yhdessä Kellyn uusinta albumia Mainstream Sellout. 

Lue myös:

    Uusimmat