Megahitin tehnyt räppäri puhui seksuaalisuudestaan Priden kunniaksi – Miley Cyrus antoi tukensa

Räppäri Lil Nas X vaikutti tulleen ulos kaapista Pride-kuukauden viimeisenä päivänä.

Maailmanlaajuiseksi sensaatioksi kappaleellaan Old Town Road noussut räppäti Lil Nas X vaikuttii tulleen ulos kaapista Pride-kuukauden viimeisenä päivänä sunnuntaina.

Räppäri julkaisi Twitter-tilillään lukuisia viestejä aiheeseen liittyen. Hän muun muassa osoitti uusimman 7 EP:nsä kansitaiteesta löytyvät sateenkaaren värit.

Laulaja Miley Cyrus antoi tukensa räppärille omalla Instagram-tilillään. Lil Nas X teki Old Town Roadin uuden version kanssa yhteistyötä Mileyn isän Billy Ray Cyrusin kanssa. Miley toi isänsä ja Lil Nas X:n lavalle kesken esiintymisensä maailmankuuluilla Glastonbury-festivaaleilla

Cyrusin julkaisemassa kuvassa hän ja Lil Nas X poseeraavat festivaalin takahuoneessa.

– Niin onnellinen veljeni puolesta. Olen kulmassasi aina, Cyrus kirjoitti julkaisuun, lisäten lukuisia sateenkaari-emojeita.

Räppäri ei ole täsmentänyt seksuaalisuuttaan se tarkemmin. Hän ei ole vielä sanonut suoraan olevansa homoseksuaali, vaan pitänyt viestinsä ympäripyöreinä. Maanantai-iltana hän julkaisi twiitin, joka viittaisi siihen, että hän on kiinnostunut myös naisista.

– Vaikka olen homo, se ei tarkoita, että en ole hetero, Nas X sanaili Twitter-tilillään.

Räppärin Old Town Road on laittanut ennätykset uusiksi. Maanantaina siitä tuli pisimpään Billboardin hot 100 -listan kärkipaikkaa pitänyt rap-kappale listan historiassa.

Lue myös:

    Uusimmat