Max Verstappenin kiukuttelu ärsyttää F1-legendaa: "Siinä on huono häviäjä"

Max Verstappenin lausunnot sarjan uudesta sprinttiformaatista vaikuttavat kiukuttelulta, toteaa F1-mestari Damon Hill.

Nykyformaatin mukaan tositoimet käynnistyvät jo perjantaina, jolloin ajetaan sunnuntain kisaan. Lauantaina puolestaan startataan päivä heti sprintin karsinnoilla ja itse sprinttilähdöllä.

Muutoksella on haluttu tuoda lisää sähäkkyyttä viikonloppuun, mutta Verstappen kertoi lähinnä tylsistyneensä Azerbaidzhanin GP:ssä esiteltyyn uudistukseen.

Sprintissä Verstappen kolaroi Mercedeksen George Russellin kanssa, mutta onnistui nousemaan takaisin kolmossijalle. Ärsyyntynyt hollantilainen päätti haukkua sprinttiformaatin samalla kertaa kuin Russellinkin.

– Heittäkää se vain roskiin. Mielestäni on tärkeämpää palata siihen, mitä meillä on ollut ja varmistaa, että jokainen talli voi taistella voitosta, Verstappen lataa.

Vuoden 1996 maailmanmestari Damon Hill oli lausunnoista ihmeissään. Verstappen on voittanut kauden kolmesta ensimmäisestä kisasta kaksi, joten tämäkään kausi ei ole Red Bullin kannalta lähtenyt mitenkään huonosti käyntiin.

– Mitä jos vain annettaisiin Max Verstappenille maailmanmestaruus eikä häirittäisi häntä millään muulla, Hill kommentoi sarkastisesti.

– Sori vaan, mutta tuo on silkkaa kiukuttelua. Siinä on huono häviäjä, Hill hämmästeli.

Lue myös:

    Uusimmat