Max Verstappen nauroi Lewis Hamiltonin väitteille: "Nämä kommentit osoittavat, ettei hän tunne minua"

Max Verstappen ja Lewis Hamilton ovat tarjonneet jo tähän mennessä tällä kaudella yhden lähihistorian parhaista mestaruustaisteluista. Kun kaksikon piste-ero on vain viisi pistettä Verstappenin hyväksi, varmaa on, että paineet ja panokset kasvavat loppukauden edetessä entisestään.

Mestarikandidaatit lähtevät loppukauteen hyvin erilaisista lähtökohdista. Verstappen, 23, hakee vasta ensimmäistä mestaruuttaan, Hamilton, 36, jo kahdeksattaan. 

Torstaina Venäjällä Hamilton kertoi tietävänsä, mitä Verstappen käy tällä hetkellä läpi.

– Hän ei tietenkään myönnä mitään, ja minä en tee oletuksia, Hamilton vastasi, kun häneltä kysyttiin, alkavatko paineet vähitellen näkyä Verstappenissa.

– Sanon vain, että muistan, minkälaista se oli, kun olin itse samassa tilanteessa. Se oli vaikeaa ja intensiivistä. Kävin läpi erilaisia tunteita, enkä aina käsitellyt niitä parhaalla mahdollisella tavalla.

– Se on odotettua. Kuljettaja odottaa paljon itseltään, ja paineet ovat kovat, koska halu voittaa on valtava. Ymmärrän sen.

Verstappenia Hamiltonin väitteet paineista vain naurattavat.

– Olen niin hermostunut, että saan juuri ja juuri nukuttua, Verstappen naurahti kuullessaan Hamiltonin kommenteista.

– Mestaruudesta taisteleminen on aivan kamalaa. Inhoan sitä.

Verstappenin mukaan läheiset ihmiset kyllä näkevät ja tietävät, miten rennosti hän suhtautuu asioihin.

– On paras tunne koskaan, kun alla on mahtava auto, jolla voi taistella joka viikonloppu voitosta. Nämä kommentit osoittavat, ettei hän tunne minua.

– Mutta se on ihan ok. Ei minunkaan tarvitse tuntea häntä. Keskityn vain itseeni, ja nautin siitä, kun saan olla mukana kärkitaistelussa. Toivottavasti pysymme siellä pitkään.

Lue myös:

    Uusimmat