Mainos

Matti Yrjänä Joensuun Harjunpää ykköseksi

Pitkään odotettu Matti Yrjänä Joensuun uusi dekkari Harjunpää ja rautahuone on noussut kotimaisen kaunokirjallisuuden myydyimmäksi teokseksi syyskuun Mitä Suomi lukee -listalla. Toiseksi on ampaissut Ilkka RemeksenShokkiaalto, mitä voi pitää loistavana suorituksena, sillä se tuli kauppoihin aivan syyskuun lopulla. Elokuussa ykköspaikkaa pitänyt Leena LehtolaisenMinne tytöt ovat kadonneet on pudonnut nyt kolmanneksi.

Sofi OksasenPuhdistus on hämmästyttävästi edelleen neljänneksi ostetuin kaunokirja Suomessa, vaikka luulisi, että kaikki halukkaat ovat sen jo ostaneet. Puhdistus on ehtinyt jo 25:nteen painokseen ja sitä on myyty meillä huikeat 160 000 kappaletta. Viidentenä on voimakkaasti mainostettu Riikka Pulkkisen toinen romaani Totta, joka teki juuri kansainvälisen läpimurtonsa Frankfurtin suurilla kirjamessuilla.

Kuudenneksi eniten kiinnostaa Tuomas Kyrön hauska ja oivaltava Mielensäpahoittaja, seuraavana on Raija OrasenMetsästäjän sydän ja kahdeksantena kesällä menehtyneen Tommy Tabermannin kootut runot. Yhdeksänneksi on päässyt Juban ikisuosittu Viivi ja Wagner ja kymmenes on Outi Pakkasen kaupunkidekkari Seuralainen.

Käännetyn kaunokirjallisuuden puolella suomalaisten sydämet on vienyt Paul Auster, ostetuin on hänen teoksensa Näkymätön. Lastenkirjallisuudessa Aino Havukaisen ja Sami ToivosenTatu ja Patu supersankareina on jo suositumpi kuin Mauri KunnaksenHurja Harri ja pullon henki.Tietokirjallisuuden ykkönen on paljon keskustelua herättänyt Liisa Keltikangas-JärvisenSosiaalisuus ja sosiaaliset taidot.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.