Matti Nykästä ei päästetty radiohaastatteluun – "Hän oli synkässä kunnossa"

Radio Rockin Korporaatio-aamuohjelman juontaja Kim Sainio kuvailee MTV:lle tilannetta surulliseksi.

Matti Nykäsen piti päästä ääneen tänään aamulla Radio Rockin taajuudella. Korporaatio-ohjelma äänitettiin eilen torstaina.

– Meillä on tänään suunnittelupäivä, joten tämän aamun ohjelma äänitettiin eilen. Nykänen oli Suomipopin vieraana juuri ennen kuin hänen piti tulla meidän vieraaksi. Kuuntelimme Sami Kurosen ja Jenni Alexandrovan höpinöitä ja siinä sivussa Nykänenkin pääsi ääneen. Totesimme, että emme käytä kaverin puhumiseen liittyvää lahjakkuutta, kertoo Korporaatiota yhdessä Harri Moision kanssa juontava Kim Sainio MTV:lle.

– Ei vaan pystynyt ottamaan kaveria lähetykseen. Hän oli synkässä kunnossa. En jutellut itse hänen kanssaan, mutta se mikä tuli mieleen, että Merilän suuri päivä ei saanut tämän vahvempaa tukea Nykäseltä. On se surullista, mutta aika vähän se myöskään yllättää, Sainio sanoo.

Radio Rockin Instagram-sivulla julkaistiin tänään aamulla Nykäsestä kertovan Luottotoimittaja-kirjan kirjoittaja Kai Merilän ja Nykäsen yhteiskuva. Lopulta lähetyksessä Merilä puhui kirjastaan ilman Nykästä.

– Vähän nyt olen kyllä pettynyt kun ei Matti ole lähetyksessä, kuvaa kommentoitiin.

Nykänen esiintyi eilen torstaina humalassa Radio Suomipopin suorassa radiolähetyksessä.

– Kaljan vittu otin, mitä tässä suotta räpistelemään. Suomen kansa tietää, että krapulassa on paha olla, Nykänen latasi heti haastattelun aluksi, kun juontajat Jenni Alexandrova ja Sami Kuronen tiedustelivat mieheltä, onko hän nauttinut alkoholia ennen haastattelua.

– Nyt on korkki auki. Hämmästyttää ja ihmetyttää. Otin viinaa ihan helvetisti ennen kuin tulin paikalle, Nykänen örisi sekavassa haastattelussa.

Lähetys jouduttiin katkaisemaan kesken haastattelun. 

Lue myös:

    Uusimmat