Massa vaatii johdonmukaisuutta rangaistuksiin

Ferrari-kuljettaja Felipe Massa kommentoi jälleen torstaina Koreassa Lewis Hamiltonin kanssa kahdessa edellisessä kilpailussa kokemiaan kolareita.

Hamilton sai Singaporessa varikon läpiajorangaistuksen osumastaan Massan autoon, mutta Japanissa englantilaiskuski selvisi kolarista ilman rangaistusta. Massa kertoo keskustelleensa Kansainvälisen autoliiton FIA:n kilpailunjohtajan Charlie Whitingin kanssa Hamiltonista.

- Kahdessa viime kisassa ei tapahtunut mitään sellaista, joka olisi ollut minun tekosiani. Siksi ainoa mielenkiintoinen asia olisi nähdä jotain tasaisuutta kuljettajien virheistä määrättyihin rangaistuksiin, Massa latasi ESPNF1-nettisivun mukaan.

Hamilton esitti torstaina toiveen siitä, että saisi välinsä Massaan jälleen kuntoon.

- Minä olen aina kunnioittanut Felipeä ja kunnioitan edelleen, huolimatta niistä negatiivisista kommenteista, joita hän jatkuvasti esittää.

- Tässä lajissa on hetken huumassa helppo sanoa sellaista, jota ei ehkä tarkoita - tarkoittaa hän niitä tai ei. Huolimatta siitä olen aina yrittänyt osoittaa kunnioitusta, etenkin edelliskisassa. Olen hyvin, hyvin pahoillani siitä. En todellakaan nähnyt häntä. Olen katsonut tilanteen tänään uusintana ja hän oli ulkolinjalla varsin kaukana minusta, mutta ulkona minun peileistäni, Hamilton kertasi Japanin GP:n kolaria, joka rikkoi Massan Ferrarin etusiipeä.

- Toivon, että tulevaisuudessa hän pystyy jälleen suhtautumaan minuun rauhallisesti. Minulla ei ole mitään ongelmia hänen kanssaan, Hamilton sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat