Button lyttää Vettelin selityksen

McLaren-kuljettaja Jenson Button kertoi Koreassa, ettei ole niellyt Red Bullin Sebastian Vettelin selitystä Japanin GP:n lähtösuoran tapahtumista.

Kärkipaikasta kiinnipitänyt Vettel ahdisti Buttonin nurmikolle.

- Huvittavaa on se, että kun puhuin Sebastianille, hän sanoi, ettei nähnyt minua. Kerroin sen BBC:lle ja he vastasivat "no, katsopa tämä nauhoite", Button sanoi Koreassa.

Buttonin mukaan BBC:n videolta näkyi, että Vettelin pää oli startissa selvästi kääntynyt toiselle puolelle ja hän katsoi peiliinsä koko ajan kiihdyttäessään matkaan paalupaikalta.

- Ellei hän vain lepuuta päätänsä, koska tietää kisan olevan rankka hänen niskalleen tai hän katsoo Lewisia... Button sanoi viitaten siihen, ettei uskonut saksalaisen selitystä.

Button ei aio kuitenkaan tehdä samanlaista temppua Vettelille.

- Jatkossakin suhtaudun kilpa-ajoon viisaasti. Jos tiedän, ettei hän aio perääntyä ja meinaan työntää hänet nurmikolle, niin silloin sitä ei tehdä.

- Jos en olisi hellittänyt, niin olisimme molemmat päätyneet sisäseinään. Ei sillä ole väliä, jos autosta on vain neljäsosa toisen rinnalla, koska koko auto kolaroi, kun osutaan yhteen, Button korostaa.

Button vaati heti tuoreeltaan Vettelille rangaistusta tilanteesta, mutta muutti sittemmin mielensä.

- Ei se ole minusta kiinni, se on kiinni tuomareista ja heillä on kaikki kuvakulmat. He eivät pitäneet rangaistusta aiheellisena, joten olen samaa mieltä heidän kanssaan.

Lue myös:

    Uusimmat