Masked Singer Suomi -kaudella etsivät saivat lisätehtävän: "Tää on nöyryytys nöyryytyksen päälle"

Maskin takaa paljastui jättiyllätys: ”Kukaan ei tiennyt” 4:02
Katso videolta Masked Singer -kauden ensimmäinen paljastus!

Masked Singer Suomi -sarjan tuoreimmalla kaudella etsivät arvaavat hahmoja ennen, kuin yhtään vihjettä on annettu. 

Arvuutteluohjelma Masked Singer Suomi palaa näyttävästi televisioon tänä syksynä, kun 16 toinen toistaan mystisempää upeaa hahmoa astelee lavalle mittelöimään himoitusta palkinnosta, kultaisesta maskista! 

Viime viikonloppuna startanneella kaudella hahmoja on enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Ohjelmassa esiintyy 16 jokaisen suomalaisen tuntemaa julkkista, joiden henkilöllisyys on salattu, eikä kukaan tiedä, keitä he ovat. Nämä 16 esiintyjää on naamioitu päästä varpaisiin ja myös heidän puheäänensä on muutettu. Tulette tuntemaan heidät nimillä Bilepanda, Hattara, Kettu, Leppäkerttu, Murkku, Yksisarvinen, Jaguar, Corppi, Fenix, Dino, Perhonen, Peto, Supersankari, Pusu, Vihikoira ja Robotti.

Kauden toisessa jaksossa lavalle nousevat Murkku, Yksisarvinen, Jaguar ja Corppi. Jaksoissa katsojien kanssa hahmojen henkilöllisyyttä arvaavat etsivät Janne Kataja, Jenni KokanderMaria Veitola sekä viime kaudella mukaan liittynyt Christoffer Strandberg. 

Tällä kaudella jaksossa nähdään myös toinen muutos! Ennen jokaista esiintymistä etsivät tekevät ensimmäisen arvauksensa tulevista kisaajista. Vastaus laitetaan Boksiin ja tulokset paljastetaan finaalissa. 

– Tää koko homma keksittiin itseasiassa, että me saataisiin edes yksi oikein Janne Katajalle tällä kaudella, Ile Uusivuori vitsaili. 

– Kiva, että ootte keksineet, mutta mulla on sellainen fiilis, ettei tämä auta, Kataja kuittaa

– Tää on nöyryytys nöyryytyksen päälle. Sen lisäksi, ettei arvaa vihjevideon ja biisin jälkeen sitten on vielä se, että pitää yrittää arvata ilman mitään vihjeitä, Kokander sanoo.

Uutuutena tällä kaudella nähdään myös heti Masked Singer Suomen jälkeen alkava Maskin takana -ohjelma, joka jatkaa siitä, mihin illan Masked Singer Suomi -jakso päättyy. Viikoittaisessa spesiaalissa juontaja Ile Uusivuoren vieraaksi saapuu maskinsa viimeksi poistanut julkkis, joka paljastaa nyt kaiken! Mihin mystiset vihjeet viittasivat?

Millaista oli kuunnella tuomariston arvailua maskin takaa? Ja ennen kaikkea, millainen kokemus hullunkuriseen ohjelmaan osallistuminen oli? Ohjelmassa vieraillaan myös Masked Singerin kulisseissa ja päästään kurkistamaan pukuompelimoon, laulutreeneihin ja tunnelmiin bäkkärillä juuri ennen lavalle astelua!

Masked Singer Suomi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 20.

Lue myös:

    Uusimmat