Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Martti Servon kassi:

Julkaistu 04.09.2003 17:42

- pekonia - fazerin sininen - tummaa leipää - HK:n sininen - jokunen tomaatti - raparperia

Jyrki Sukulan ja Martti Servon kassi:

Makkarasalaatti

50 g hk sininen 3 tomaattia 6 basilikan lehteä

kastike:

1 pieni tomaatti 1 rkl öljyä 1 tl sitruunanmehua mustapippuria

Leikkaa makkara ja tomaatti ohuiksi viipaleiksi ja lado vuorotellen lautaselle basilikan lehtien kanssa. Hienonna tomaatti sauvasekoittimella. liää muut ainekset joukkoon ja kaada ohuena nauhana salaatin päälle.

Makkarakeitto

50 g hk sinistä 1 peruna 1/4 sipuli 1 laakerinlehti 1 tl maustepippureita 1 tl suolaa 1/2 l vettä 1/2 dl hienonnettua persiljaa

Pilko ainekset peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Laita kattilaan vihannekset, maustte ja vesi anna kiehua noin 5 minuuttia ja lisää makkara. Anna hautua hetki mutta älä keitä enää.

Uunimakkaravarras

50 g hk sinistä 10 g emmental juustoraastetta 4 siivua ruisleipää 50 g pekonia

Viipaloi makkara peukalonpaksuisiksi viipaleiksi ja pujota bambutikkuun, paista uunissa 175 asteessa noin 10 minuuttia. Suikaloi pekoni ja käristä pannulla, lisää ruisleipä viipaleet ja paista pekonin rasvassa.

Raparperipiirakka ja suklaakastike

3 rkl vehnäjauhoja 1 rkl sokeria 1 rkl voita

1 dl viipaloitua raparperiä 2 tl sokeria

2 rkl smetanaa 1 munankeltuainen 1 tl sokeria 1/2 vaniljatangon siemenet

Nypi ainekset sekaisin ja painele pieneen piirakkavuokaan. Laita päälle ouhiksi leikatut raparperiviipaleet, ja ripottele pinnalle runsaasti rokeria. Sekoita munankeltuainen smetanaan ja lisää sokeri ja vaniljansiemenet, levitä raparperin päälle. Paista 12-15 minuuttia 200 asteessa.

Suklaakastike

2 rkl kermaa 1/2 dl suklaata

Sulata suklaa kermaan ja keitä hetki, tarjoile raparperipiirakan kanssa.

Lisää aiheesta:

Saksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksenPoista tämä akkulaturi käytöstäNyt iski fetakriisiTyöttömyys voi tutkimusten mukaan sairastuttaa – työtön Juho-Pekka kaipaa ihmiskontakteja ja rutiinejaTätä hedelmää Hanna Partanen suosittelee välipalaksi: "Tosi kuitupitoinen"Viikkohoroskooppi
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 16:45
    Ruokaniksit

    Saksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksen

  • 13:27
    Takaisinvedot

    Poista tämä akkulaturi käytöstä

  • 11:14
    Ruoka

    Nyt iski fetakriisi

  • 08:15
    Asian ytimessä.doc

    Työttömyys voi tutkimusten mukaan sairastuttaa – työtön Juho-Pekka kaipaa ihmiskontakteja ja rutiineja

  • 06:51
    Hedelmät

    Tätä hedelmää Hanna Partanen suosittelee välipalaksi: "Tosi kuitupitoinen"