Mainos

Martinlaakson ampuja yhä kateissa

Martinlaaksossa eilisiltana 13-vuotiasta poikaa ampunut mies on yhä karkuteillä. Poliisi pitää miestä vaarallisena.

Vantaan poliisi etsii yhä Martinlaakson ostoskeskuksessa 13-vuotiasta poikaa ampunutta kaljupäistä miestä. Laajoista etsinnöistä huolimatta epäiltyä ampujaa tai tämän seurassa ollutta naista ei tavoitettu. Poliisilla ei toistaiseksi ole myöskään tietoa miehen henkilöllisyydestä.

Poliisi jatkaa ampumistapauksen tutkintaa silminnäkijöiden kuulusteluin.

- Kuulemme tänään montakin paikalla ollutta, kertoo komisario Juha Juurinen Vantaan poliisista.

Lisäksi poliisi pyytää henkilöitä, joilla on tapahtuneesta tietoja, ottamaan yhteyttä Vantaan poliisiin virka-aikana numeroon 09 8730259.

- Vaikka ei itse olisi ollut paikalla, voi olla käsitys siitä, kuka tekijä voisi olla, Juurinen jatkaa.

Poliisi pyrkii selvittämään tilanteen kulun lisäksi muun muassa sen, oliko ampuja päihtynyt. Poliisi pitää arvaamattomasti käyttäytynyttä miestä vaarallisena.

- Tilanteessa oli tullut riita ja sen tiimoilta asetta oli käytetty. Outoa käytöstä, koska meidän tietojemme mukaan kyse oli pienestä riidasta, kuvailee Juurinen.

Poliisi rauhoittelee kuitenkin martinlaaksolaisia ja sanoo, että asukkaat voivat liikkua alueella turvallisesti.

Martinlaaksossa on sattunut ampumavälikohtauksia toistuvasti. Poliisi ei osaa arvioida, miksi alueella selvitellään välejä asein.

Ampuminen sai alkunsa sanaharkasta

Hätäkeskus sai eilen kello 17.48 ilmoituksen, jonka mukaan mieshenkilö ampunut mainostaulua Martinkeskuksen R-kioskin edustalla.

Tapahtuma sai alkunsa Martinkeskuksen sisätiloista, jossa nuoret olivat viettäneet aikaa istuskellen portaikossa. Paikan oli ohittanut pariskunta, joka riitaantunut jostain syystä nuorten kanssa.

Hetkeä myöhemmin sama pariskunta oli tavannut nuoret uudelleen, jolloin mies oli ottanut esille käsiaseen. Mies oli juossut yhden pakoon menneen 13-vuotiaan pojan perään.

Poika oli ottanut suojakseen maassa olleen mainostaulun, jota kohti mies ampui yhden laukauksen. Pojan onneksi luoti lävisti vain mainostaulun.

Ampumisen jälkeen pariskunta poistui paikalta Martinlaakson uimahallin ja koulun suuntaan.

Pariskunnan tuntomerkit: Mies, isokokoinen, noin 40-vuotias ja kalju, yllään maastohousut, musta nahkatakki ja maihinnousukengät. Nainen noin 170 cm pitkä, pitkät vaaleat hiukset, yllään punainen takki ja siniset farmarihousut.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.