Martina ja Esko esittelevät luksusasuntonsa MTV3.fi:lle, katso kuvat!

Kohupari Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen avasivat kotinsa ovet MTV3.fi:n Koti & Makuja -sivuston Tutun Huusholli -sarjalle. Kaunis design-asunto Helsingin ydinkeskustassa on sisustettu tunteella ja tummuudella.

Martina Aitolehti, 26, ja Esko Eerikäinen, 35, jakavat tunnelmalliset 50 neliötä Helsingin Kaivopuistossa.

Pariskunta on asunut Kaivopuistossa sijaitsevassa suuressa yksiössään jo parisen vuotta. Koti on jatkuvan muutoksen alla, kun pieniä sisustuselementtejä hankitaan lisää.

Kesällä 2007 maistraatissa ensi kertaa naimisiin menneet Esko ja Martina eivät ole vielä hankkineet perheenlisäystä: perheen vauvan virkaa toimittaa rottweiler Hercules.

– Vauvoja tulee ehdottomasti jossain vaiheessa ja se on ihan selvä, että näin pienessä asunnossa ei voi suuren perheen kanssa asua, Martina paljastaa ja lisää, että lapsia tulee kun on sen aika.

Martina käskyttää, Esko muuttaa

Martinan kalenterikuva koristaa parin makuuhuonetta.

Vaihtuvalla värimaailmalla pariskunnan kodissa piristetään ilmettä. Martina muuttaa huushollin järjestystä pari kertaa vuodessa ja Esko on saanut tottua vaimonsa vaihtuviin mielitekoihin.

– Pari viikkoa sitten tulin keikkamatkalta kotiin ja täällä oli täysi muuttokäsky menossa. Martina hääräsi ja komensi, että tämä tulee tänne ja tämä tänne. Sitten oli vaihdettava järjestystä, Esko nauraa.

Tapetointi meni mönkään

Martina ja Esko kokeilivat tapetointitaitojaan kylmään nurkkaukseen. Ruusukuvioisen tapetin oli tarkoitus tuoda väriä ja lisää tilaa ruokailutilaan.

– Olisi ehkä pitänyt ottaa tapetoinnista jotain selville ensin, mutta tehtiinpähän koko työ itse, Esko kertoo.

– Soitin ystävättärelleni Jonnalle ja kerroin hienosta tapetista, jota olimme tekemässä. Jonna kysyi, että onko meillä joku tekemässä tapettia ja olemmeko me kohdentaneet sen, Martina kertoo.

Tapetti kohdennetaan niin, että kun tapettisuikale laitetaan toisen viereen, niin kuvio jatkuu viereisessä tapetissa.

– Mietimme, mikä kohdentaminen? Katsoin vielä, että hienosti menevät tapetin lehdet jossain vaiheessa aivan kohden. Yhdessä tapetissa on ruusut täysin ylösalaisin, Esko nauraa ja lisää, että seuraavaksi nurkkaan haetaan piristystä kirkkailla väreillä.

Näihin astioihin Esko ei koske!

Martinan kaasolta häälahjaksi saatu Versacen astiasto on Martinan aarre.

– Esko ei saa näihin astioihin koskea, nainen naurahtaa.

Keittiö on parille kodin toinen sydän makuuhuoneen lisäksi.

– Ruokapöydän ääressä pitäisi useammin rauhoittua. Tykkään tehdä ruokaa ja syömme hyvin terveellisesti, mutta löhöily vie vapaapäivinä yleensä voiton, keittiön herraksi julistautuva Martina kertoo.

Mutta minkälaisen taulun Hunksin riveissä tanssi Unlemien poikamies Antti Peltonen on maalannut asuntoon? Se löytyy Koti & Makuja -jutun kolmannesta kuvasta.

Lue koko juttu, katso kaikki kuvat sekä hauskat videot MTV3:n Koti & Makuja -sivuilta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat