Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista

Markus Pöyhösen kassi:

Julkaistu 10.10.2002 19:45

- chilipaprikoita - inkivääri - härän sisäfilettä - avokado - nauris - vadelmia

Markus Maulavirran ja Markus Pöyhösen menu:

Inkivääri-carpaccio

inkivääriä muutama ohut viipale häränseläkettä oliiviöljyä suolaa pippuria

Sekoita öljy, inkivääri, pippuri ja suola. Penslaa lautanen kastikkeella ja asettele lihat päälle.

Avokadopyre

1/2 avokado pippuria suolaa sitruunan mehua

Soseuta kaikki aineet tehosekoittimessa ja asettele lisäkkeeksi lautaselle.

Stroganoff

suikaloitua häränfilettä suikaloitua sipulia hieman tomaattipyrettä kermaa hyydytetty muna suolaa pippuria konjakkia liekitykseen

Ruskista lihasuikaleet sipulin kera. Lisää joukkoon pyrettä ja käristä hetki. Liekitä konjakilla ja lisää joukkoon hieman kermaa. Keitä hetken aikaa. Riko muna poreilevaan veteen ja keitä hetki.

Uuninaurista ja häränselystä

Leikkaa nauriit tangoiksi ja kiehauta. Asettele uunipellille ja ripota fariinisokeria ja raastettua inkivääriä päälle. Lisää viimeiseksi nokare voita. Kypsennä uunissa 20 min. Tarjoa grillatun pihvin kera.

Vadelmia jugurtissa

Mausta vadelmat sokerilla ja Cointreau- liköörillä. Sekoita joukkoon ruoanvalmistusjugurttia.

Lifestyle

Lisää aiheesta:

Kuinka monta päivää joululaatikoita uskaltaa syödä?Älä tee tätä virhettä, kun sammutat kynttilänMiksi taas närästää? Kokeile näitä keinoja närästyksen helpottamiseksi96 pakettia kahvia! Hamstraaja-Pauliina iski jälleen – "Aika onnistunut keissi, eikö?"Mitä suomalaiset googlaavat? MTV Uutiset pyysi kansalaisia paljastamaan hakuhistoriansa – näin käviLempi ja Lyyti pelastuivat uskomattomalla tavalla: "On hyvin todennäköistä, että niistä olisi tullut joulukinkkuja"

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 17:02
    Jouluruoka

    Kuinka monta päivää joululaatikoita uskaltaa syödä?

  • 14:45
    Turvallisuus

    Älä tee tätä virhettä, kun sammutat kynttilän

  • 12:33
    Terveys ja hyvinvointi

    Miksi taas närästää? Kokeile näitä keinoja närästyksen helpottamiseksi

  • 08:15
    Kahvi

    96 pakettia kahvia! Hamstraaja-Pauliina iski jälleen – "Aika onnistunut keissi, eikö?"

  • 07:07
    Google

    Mitä suomalaiset googlaavat? MTV Uutiset pyysi kansalaisia paljastamaan hakuhistoriansa – näin kävi