Markus Pöyhösen kassi:

- chilipaprikoita - inkivääri - härän sisäfilettä - avokado - nauris - vadelmia

Markus Maulavirran ja Markus Pöyhösen menu:

Inkivääri-carpaccio

inkivääriä muutama ohut viipale häränseläkettä oliiviöljyä suolaa pippuria

Sekoita öljy, inkivääri, pippuri ja suola. Penslaa lautanen kastikkeella ja asettele lihat päälle.

Avokadopyre

1/2 avokado pippuria suolaa sitruunan mehua

Soseuta kaikki aineet tehosekoittimessa ja asettele lisäkkeeksi lautaselle.

Stroganoff

suikaloitua häränfilettä suikaloitua sipulia hieman tomaattipyrettä kermaa hyydytetty muna suolaa pippuria konjakkia liekitykseen

Ruskista lihasuikaleet sipulin kera. Lisää joukkoon pyrettä ja käristä hetki. Liekitä konjakilla ja lisää joukkoon hieman kermaa. Keitä hetken aikaa. Riko muna poreilevaan veteen ja keitä hetki.

Uuninaurista ja häränselystä

Leikkaa nauriit tangoiksi ja kiehauta. Asettele uunipellille ja ripota fariinisokeria ja raastettua inkivääriä päälle. Lisää viimeiseksi nokare voita. Kypsennä uunissa 20 min. Tarjoa grillatun pihvin kera.

Vadelmia jugurtissa

Mausta vadelmat sokerilla ja Cointreau- liköörillä. Sekoita joukkoon ruoanvalmistusjugurttia.

Lue myös:

    Uusimmat