- chilipaprikoita - inkivääri - härän sisäfilettä - avokado - nauris - vadelmia
Markus Maulavirran ja Markus Pöyhösen menu:
Inkivääri-carpaccio
inkivääriä muutama ohut viipale häränseläkettä oliiviöljyä suolaa pippuria
Sekoita öljy, inkivääri, pippuri ja suola. Penslaa lautanen kastikkeella ja asettele lihat päälle.
Avokadopyre
1/2 avokado pippuria suolaa sitruunan mehua
Soseuta kaikki aineet tehosekoittimessa ja asettele lisäkkeeksi lautaselle.
Stroganoff
suikaloitua häränfilettä suikaloitua sipulia hieman tomaattipyrettä kermaa hyydytetty muna suolaa pippuria konjakkia liekitykseen
Ruskista lihasuikaleet sipulin kera. Lisää joukkoon pyrettä ja käristä hetki. Liekitä konjakilla ja lisää joukkoon hieman kermaa. Keitä hetken aikaa. Riko muna poreilevaan veteen ja keitä hetki.
Uuninaurista ja häränselystä
Leikkaa nauriit tangoiksi ja kiehauta. Asettele uunipellille ja ripota fariinisokeria ja raastettua inkivääriä päälle. Lisää viimeiseksi nokare voita. Kypsennä uunissa 20 min. Tarjoa grillatun pihvin kera.
Vadelmia jugurtissa
Mausta vadelmat sokerilla ja Cointreau- liköörillä. Sekoita joukkoon ruoanvalmistusjugurttia.