Marko Keränen paljastaa piirteen, joka tekee Kiti Kokkosesta erinomaisen tanssioppilaan: "Ei ole itsestäänselvyys"

Tanssii Tähtien Kanssa -kisaajat julkistettiin 1:29
Tanssii Tähtien Kanssa -kisaajat ovat tässä!

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tanssiparina nähtävillä Kiti Kokkosella ja Marko Keräsellä on pitkä yhteinen historia.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan osallistuva näyttelijä Kiti Kokkonen ja tanssiopettaja Marko Keränen ovat toisilleen tuttuja pitkän ajan takaa. Kaksikolla on tiedossa erityisen tiivis sysky yhdessä TTK-projektin sekä yhteisen revyy-esityksen puolesta. 

– Pitää aika paljon tykätä tuosta naamasta mitä kattelee nyt sitten, kyllä me saamme paljon tanssia, Keränen kertoo MTV Uutisille. 

Kaksikko on tehnyt vuosien varrella paljon töitä yhdessä ja tätä myötä myös ystävystynyt matkan varrella. Aivan vieras rooli ei heille ole sekään, että Keränen toimii opettajana ja Kokkonen oppilaana. 

– Marko on ennenkin toiminut mun esimiehenä koreografina. Siinä mielessä on tuttu rooli, mutta silloin olen ollut osana ryhmää, kun nyt taas paritanssissa on mulla on varmaan huomattavasti isommat paineet ja mulla on semmoinen, etten halua tuottaa Markolle pettymystä, jonka tulen tuottamaan. Mutta kunhan ei hirveän isoa, Kokkonen vitsailee. 

Oman tanssitasonsa tällä hetkellä Kokkonen arvioi olevan olematon. Keränen on taas sitä mieltä sivusta Kokkosta seuranneena, että Kokkosella on kuitenkin hyvin tanssillisia piirteitä perusliikkumisessaankin. 

– Kitillä on semmoinen kehonrytmi, mikä ei ole itsestäänselvyys. Opettajana se on mulle hedelmällinen lähtökohta. 

Kilpatanssin mittapuulla Keränen ja Kokkonen eivät tanssiopettajan mukaan ole mittasuhteiltaan kaikista ideaalein pari, mutta Keränen ei näe tässä kuitenkaan onhelmaa. 

– Tanssi oikeasti kuuluu ihan kaikille, ja silti vaikka me ollaankin Pekka ja Pätkä, niin mekin voidaan jorata ja tehdä oman näköistä juttua. Ja mä väitän, että se on meidän ase myös. 

Kokkonen kertoo odottavansa TTK-matkaltaan erityisesti lattaritansseja. 

– Mulla on joku semmoinen ajatus, toivon, että se mun ajatus vastaa myös sitä todellisuutta, Kokkonen nauraa. 

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat