Mark Owen kaipaa Robbieta

Poikabändi Take Thatin söpöläinen Mark Owen ikävöi yhä vuonna 1995 bändin jättäneen Robbie Williamsin perään. Mark paljasti brittilehden haastatelussa haaveilevansa yhteistyössä tehdystä hitistä sekä kiertueesta.

Gary Barlow'n ja kumppaneiden paluu lavoille on ollut loistokas. Vasta Prinsessa Dianan muistokonsertissa esiintynyt Take That hurmasi yleisönsä kuin 90-luvulla, vaikka entinen bänditoveri Robbie Williams ei samalle lavalle noussutkaan. Yhtyeen babyface Mark Owen kertoi brittiläisen GQ-lehden haastattelussa haluvansa yhä tehdä yhteistyötä Robbien kanssa.

- Minusta olisi ihanaa jos Rob tulisi takaisin ja luulisin, että hänkin pitäisi siitä. Minusta tuntuu, että hänen pitäisi tulla laulamaan karaokea kanssamme, Mark veisteli.

Owen arveli, että jos sopimukset sen vain sallisivat, kaikilla olisi varmasti hauskaa, jos Robbie palaisi Take Thatin riveihin.Samaisessa haastattelussa söpöläinen haaveili saavansa Robbien kynäilemään hitin ex-bändikavereilleen.

- Meidän unelmamme on, että jos teemme vielä yhden levyn, Robbie osallistuisi sen kirjoittamiseen ja lähtisi sitten kanssamme kiertueelle. Se olisi täydellistä, Owen visioi.

Owen on hyvissä väleissä Williamsin kanssa. Pikkuinen komistus on jopa vieraillut Robbien konsertissa ja laulanut duettona Back for Good -hittiä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat