Marit Björgen latasi kisansa jälkeen tiukkaa tekstiä – Therese Johaug vaikuttui

Therese Johaug voitti odotetun ylivoimaisesti 10,3 kilometrin rullahiihtokilpailun Tryvann Oppin Oslossa. Kisaamassa oli myös Marit Björgen, jonka vauhti teki Johaugiin vaikutuksen.

Olympiakauteen valmistautuva Johaug selvitti reitin 35 minuutissa ja 51 sekunnissa ja jätti toiseksi sijoittunutta Astrid Öyre Slindiä lähes minuutin. Marit Björgen oli seitsemän kisaajan joukossa viides, kolme minuuttia ja neljä sekuntia Johaugia hitaampana.

– Olin toivonut alle kahden minuutin eroa. Se oli paljon. Minun täytyy mennä kotiin ja harjoitella, Björgen heitti NRK:n mukaan.

Vuosi sitten Björgen oli jäänyt Johaugista kaksi minuuttia ja kaksi sekuntia. Vaikka hiihtolegenda oli harjoitellut tuon jälkeen systemaattisemmin ja odotti, ettei ero Johaugiin kasvaisi, se kasvoi reilulla minuutilla.

– Se oli miltei vähän häpeällistä, Björgen sanoi nauraen.

Johaug oli kuitenkin toista mieltä treenikaverinsa menosta.

– En nähnyt häntä paljoakaan, Johaug sanoi mutta jatkoi:

– Olin vaikuttunut. Hän on ollut vahva harjoittelussa keväällä, ja meillä on ollut useita hyviä rullahiihtosessioita yhdessä. Tiedän, miten hyvä hän on.

Björgen kertoi, että hän oli ollut viime päivinä vilustunut eikä ollut nyt parhaimmillaan. Norjalaiskonkari tähtää talven pitkän matkan hiihtoihin ja niissä palkintopallille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja