Marisa teki koronatestin lennolla – päätyi vessaan karanteeniin

Marisa päätyi karanteeniin lentokoneen vessaan alettuaan kärsiä koronaoireista kesken matkan.

Marisa Fotieo vietti lentomatkan wc-karanteenissa saatuaan positiivisen koronatestituloksen. Chicagosta Sveitsiin matkalla ollut Marisa sai positiivisen tuloksen kesken lennon.

– Nousimme lennolle.  Oli mennyt tunti tai puolitoista, kun yllättäen kurkkuni tuli todella kipeäksi, Marisa kuvailee.

– Päätin tehdä testin, jotta oma oloni paranisi, ja se näyttikin välittömästi positiivista tulosta.

Lentoemäntä ei keksinyt muuta – kehotti siirtymään vessaan

Marisa kertoi heti tilanteesta perheelleen ja koneen henkilökunnalle, joka alkoi pohtia, missä Marisan kannattaisi istua. Henkilökunta päätyi asettamaan Marisan "karanteeniin" koneen vessaan.

– Lento oli täynnä. Lentoemäntä yritti siirrellä ihmisiä, jotta minulle voitaisiin rajata oma alue, jolla olla loppulennon ajan karanteenissa itsekseni. Se ei kuitenkaan onnistunut, ihmisiä oli liikaa, Marisa kuvaili.

– Ja heidän täytyi tarjoilla ateriat ja juomatkin, joten hän kysyi minulta, sopisiko minulle matkustaa vessassa. Suostuin. Olen varma, että jos olisin kieltäytynyt, olisin saanut luvan palata paikalleni, mutta minua hermostutti. Koneessa oli niin paljon ihmisiä, myös seitsemänkymppinen isäni.

Marisa kuvasi vessassa TikTok-videon, joka keräsi miljoonayleisön. Katso naisen kokemus yllä olevalta videolta!

Koneen laskeuduttua Islantiin Marisa vietti karanteenissa kymmenen päivää. Karanteenin päätyttyä hän pääsi jatkamaan matkaansa ja lomaansa.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat