Marimekon muotinäytös kerää kehuja maailmalla: New Yorkin muotiviikkojen miellyttävin mallisto!

Marimekon ensiesiintyminen New Yorkin muotiviikoilla on herättänyt paljon keskustelua ulkomailla. Parhaimmillaan Marimekon syysuutuuksia esitellyttä mallistoa on kehuttu New Yorkin muotiviikkojen miellyttävimmäksi mallistoksi.

Oli selvää, että vahvana suomalaisena brändinä tunnettu Marimekko on odotettu debytoija New Yorkin muotiviikkojen näytöslavoilla, sillä useat tähdet maailmalla ovat näyttäytyneet vuosien saatossa Marimekkoa yllään. Marimekon uutuuksien saavuttama huomio on kuitenkin noussut yllättäviin mittasuhteisiin.

Marimekon näytös New Yorkin muotiviikoilla on mainittu useissa suosituissa nettijulkaisuissa. Marimekko on kerännytkin valtavasti kehuja värikkäästä ensiesiintymisestään.

– Odotimme kiinnostuneina suomalaisen Marimekon näyttäytymistä New Yorkissa ensimmäistä kertaa. Mallisto osoittautuikin yhdeksi viikon miellyttävimmistä. Mukavia vaatteita yksinkertaisin leikkauksin, arvostetun brittilehti Telegraphin muotiasiantuntijat kirjoittavat.

Arvostetun brittien Elle-muotijulkaisun sivuilla julkaistiin kattava galleria Marimekon näytöksestä. Sivustolla on tapana esitellä muotiviikkojen parhaita paloja näyttävinä gallerioina ja mukana ovat tietysti tavallisesti kaikki arvostetuimpien muotitalojen uusimmat luomukset.

Brittiläinen Daily Mail -lehti uutisoi France24-sivuston tapaan Marimekon näytöksessä käyttämistä mallilegendoista. Etenkin 81-vuotias huippumalli Carmen Dell'Orefice on saanut osaanut osakseen paljon huomiota, sillä hän asteli Marimekon näytöslavalla esitellen syksyn uutuuksia.

Lue myös:

Tykkää AVAsta Facebookissa!

AVA

Lähteet: Elle, Telegraph, France24, Daily Mail

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat