Marimekko ja iittala tuovat yhteisiä tuotteita markkinoille

Marimekko ja astioiden muotoiluun erikoistunut Designor tuovat ensi keväänä markkinoille uusia tuotteita, joissa on käytetty molempien osaamista. Tuotteissa näkyy sekä Marimekon että iittalan tuotemerkit.

Marimekko hallitsee värit ja kuviot, iittalan vahvuus on muotojen alueella. Nämä voimavarat yhdistetään uusien tuotekonseptien luomisessa. Marimekon ja iittalan tuotteet kohtaavat toisensa loppukäyttäjän elämässä. Jatkossa tätä synergiaa hyödynnetään jo siinä vaiheessa, kun suunnitellaan kokonaisuuksia ihmisten uudistuvaan asuinympäristöön.

Marimekolla ja iittalalla on pitkä kokemus yhteistyöstä yksittäisten tuotteiden valmistuksessa ja markkinoinnissa. Marimekolle suunnitellusta Kivi-kynttilälyhdystä on tullut yksi iittalan kansainvälisistä menestystuotteista.

Osapuolet sanovat tuovansa kuluttajille kokonaisuuksia, joita on suunniteltu ihmisten uudistuvaan asuinympäristöön. Marimekon tiedotteessa molempien tuotteiden sanotaan olevan rohkeita ja erilaisia.

Viime huhtikuussa Marimekko teki lisenssisopimuksen Turun tv-tehtaan eli nykyisen Finluxin kanssa. Se toi markkinoille Marimekko-kuosiset televisiot.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja