Marilyn Manson fanittaa Justinia

Kauhurokkari Marilyn Manson on paljastanut jälleen erikoisen puolen itsestään. Mustanpuhuva rockmies paljasti BBC Radio 1:n haastattelussa fanittavansa poptähti Justin Timberlakea ja kantavansa söpöläisen kuvaa mukanaan.

- Tapasin vasta Justin Timberlaken ja pidin hänestä. Tapasin myös hänen äitinsä. Justin ottaa äitinsä kiertueelle mukaan kai jonkinlaiseksi tueksi, luulisin, Manson kertoi haastattelussa.

Timberlaken ja Mansonin tapaaminen sujui muuten mukavasti, mutta Timberlaken äiti ihmetteli hieman Mansonin outoja puheita.

- Juuri ennen kuin tapasimme, katsoin seksidokumentin, mikä oli ikävää hänen äidilleen. Ensimmäinen asia mitä sanoin Justinin äidille oli: "tiesitkö, että naisilla on kolme reikää jalkojensa välissä?", Manson muistelee.

*NSYNC-poikabändistä menestyksekkäälle soolouralle lähtenyt Timberlake tunnetaan hittiensä SexyBack, Cry Me a River ja My Love lisäksi hehkeistä tyttöystävistään. Komistus deittaili teini-iässä Britney Spearsia ja viime vuonna laulaja erosi näyttelijä Cameron Diazista.

Marilyn Manson puolestaan on aiheuttanut paljon kohua provokatiivisilla esiintymisillään ja musiikillaan. Rokkari on herättänyt paheksuntaa erityisesti kotimaassaan Yhdysvalloissa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat