Marika Fingerroos: Näytän lapselleni kaikki kohujuttuni

Vesa Keskisen salarakkaana julkisuuteen noussut Marika Fingerroos aikoo näyttää kohujulkisuutensa lehtijutut lapselleen.

Marika viettää nykyään rauhallista kotiäidin elämä miehensä Jani Ollilan kanssa Mustasaaressa. Naimisiin pari meni vuonna 2005 ja heillä on vuoden ja neljän kuukauden ikäinen Tito-poika. Äitiyden myötä rauhoittunut Marika aikoo esitellä lapselleen menneisyytensä kohujutut.

– Aion itse näyttää lapselleni kaikki lehtijutut ja juorut, mitä minusta on kirjoitettu. En halua hänen kuulevan asioita muilta. Jos Tito on yhtään minuun tullut, niin tuskin hän niistä paljoa hätkähtää, Marika kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Marika ei kadu menneiden vuosien kohujaan. Vesa Keskisen salarakkaana Marika nousi julkisuuteen kesällä 2004. Tämän jälkeen Marika oli usein kohuotsikoissa. Silikonit hankkinut ja niitä suurentanut nainen on esiintynyt useissa lehdissä vähissä vaatteissa. Salarakkaat-kappaleen Marika esitti yhdessä Martina Aitolehden kanssa.

– Se mitä on tehty, on tehty. Turha katua mitään, koska jos rupean katumaan, saan murehtia asioita ikuisesti, Marika toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat