Mariah Carey esitteli arvokkaimmat lahjansa vauvakutsuilta

Tärkein lahja, jonka popdiiva sai vauvakutsuillaan, on hänen faniensa tekemä vauvakirja.

Mariah Carey, 41, juhli vauvakutsujaan viikonvaihteessa, ja paikkana oli Beverly Hillsin Montage Hotel.

Kaksosia odottava tähtönen ihastui ikihyviksi, kun hän sai innokkailta faneiltaan vauvakirjan nimeltä ”Always Be My Babies”, jossa on vaaleansiniset ja vaaleanpunaiset rattaat kannessa, sekä perhekuvia Mariahista ja hänen aviomiehestään, koomikko Nick Cannonista. Kirjan sisällä oli pieniä kirjeitä ja runoja, joita fanit olivat kirjoittaneet vauvoille.

– ”Always Be My Babies” on uusin, kallein omaisuuteni, enkä voi kiittää tarpeeksi ”lampaita” ympäri maailmaa kirjeistänne ja onnentoivotuksistanne, kirjoitti Mariah, joka kutsuu fanejaan nimellä ’Lambs’ eli karitsat tai lampaat.

– Meillä oli hetki keskellä kutsuja, kun he esittelivät minulle kirjan ja kaikkien mielestä se oli söpöintä ja kaikkein ajattelevaisinta ikinä! Se oli illan paras hetki. En malta odottaa, että kaksoset saavat lukea viestejä ja tuntea rakkautta, Mariah hehkutti nettisivuillaan.

Kultakurkun vauvoja lahjottiin myös kahdella, jättimäisellä kirahvipehmolelulla, käsintehdyillä vauvatuoleilla ja lähes 1500 euron arvoisella, yksilöllisesti valmistetulla kehdolla.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja