Maria Veitolan humoristiseksi tarkoitettu julkaisu sai aikaan somemyrskyn: "Itsensä nostamista"

Maria Veitola seurasi vierestä, kun haastateltava piikitti huumetta itseensä 3:33
Maria Veitola kertoi MTV Uutisille Veitola.doc -ohjelmastaan. Hän seurasi vierestä, kun haastateltava piikitti huumetta itseensä.

Maria Veitola julkaisi Instagram-tilillään kuvia, joissa poseeraa kuin Kardashian-Jenner-perheiden naiset. Julkaisu sai aikaan kiivasta keskustelua siitä, ovatko kuvat toisten naisten polkemista vai vain humoristiseksi tarkoitettu kuvajulkaisu. 

Juontaja-toimittaja Maria Veitola julkaisi Instagramissa perinteiset lomakuvansa, joissa hän poseeraa kuin Kardashian-Jenner-perheen naiset, mutta lämpökerrastossa ja mökkiympäristössä.

– Treenattiin taas tyttöjen kanssa poseeraamista meidän möksällä. Sanokaa mitä sanotte somevaikuttajan työstä, mut voin vannoa, että se ei oo helppoa. On tosi vaikeeta! Nää Kardashian-Jenner -klaanin muikit on ihan hullun notkeita, Veitola kirjoittaa kuvien yhteyteen. 

Veitola on aiemminkin tehnyt kyseisiä humoristisia tempauksia, mutta tällä kertaa kuvat eivät saneetkaan niin hyvää vastaanottoa. Mun muassa mediapersoona Iida Ketola otti omalla Instagram-tilillään kantaa Veitolan julkaisuun. 

– Kiitos Maria Veitola, kun muistutat omalla tavallasi, että kaikilla on oikeus poseerata juuri niin kuin tykkää ilman pelkoa siitä, että mitä jos joku feministi nauraakin mun tavalla tuoda itseäni esille, Ketola kirjoittaa.

– Mun mielestä tää on edelleen itsensä nostamista "nättejä tyttöjä" polkemalla. Oikea feministi antaisi kaikkien poseerata just niin kuin he haluavat eikä koittaisi tehdä niistä huumoria, Ketola kirjoittaa Instagram-julkaisussaan. 

Myös Veitolan postauksen alla käydään kiivasta keskustelua siitä, ovatko kuvat toisten naisten polkemista vai vain humoristiseksi tarkoitettu kuvajulkaisu. 

– Olen kyllä hämmentynyt tästä postauksesta. Annat mielikuvan feministinä, joka on kaikkien naisten itseilmaisun puolella - siinä valossa tää on kovin ristiriitainen, eräs kommentoi. 

– Sinä tulkitset nyt minua tavalla, jota en tunnista. Ehkä sulla on ennakkoasenne minua kohtaan ja haluat tulkita minua pahantahtoisesti? Minä en naljaile tässä postauksessa muille, enkä korota itseäni. Mähän nauran tässä itselleni ja omalle rumppaisuudelleni, Veitola vastaa kommenttiin. 

Lue myös:

    Uusimmat