Maria Veitola ikävöi Masked Singer Suomi -ohjelman Heinäseivästä – Linda Lampenius kauhistui: "Näyttää siltä, että olet juuttunut seipääseen"

Maria Veitola: Oli ihan sikajännittävää tehdä Masked Singer Suomea 3:43
Maria Veitola Masked Singer Suomi -ohjelman pressitilaisuudessa.

Maria Veitola nähtiin Masked Singer Suomi -ohjelman panelistina. 

Toimittaja Maria Veitola oli kevään erikoisimman uutuusohjelman, Masked Singer Suomen yksi vakiopanelisteista. Veitola arvuutteli kevään aikana, kuka on Heinäseiväs ja lopulta ohjelman viimeisessä jaksossa paljastui, että maskin takana oli laulaja Ilkka Alanko. Nyt Veitola kertoo ikävöivänsä Heinäseivästä.

Veitola julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa istuu heinäkasan päällä. Toisessa kuvassa hän makoilee sen päällä.

– Vissiin ikävä Heinäseivästä, Veitola kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

Veitolan kesäinen kuva on kerännyt lukuisia kommentteja hänen seuraajaltaan. 

– Mullakin on, seuraaja kirjoittaa.

– Varohan punkkeja, toinen seuraajista neuvoo. 

– Väärä seiväs, aurinkolasit puuttuu, toinen seuraajista kirjoittaa. 

– Herrajestas!! Tokassa kuvassa näyttää siltä että oot juuttunut siihen ”heinäseipään sisällä olevaan seipääseen” Pääsitkö irti, Kisuksi ohjelmassa paljastunut viulisti Linda Lampenius kirjoittaa. 

Masked Singer Suomi -ohjelmasta nousi kevään aikana ilmiö ja lavalla esiintyvät hahmot puhuttivat valtakunnallisesti. Heinäseiväs on ollut selvästi monen suosikki, sillä sarjan nostattama ilmiö näkyi vielä toukokuun lopulla Helsingin Roihuvuoden kaupunginosassa, kun Roihuvuorentien ja Prinssintien risteykseen viime syksynä ilmestynyt heinäseiväs sai päähänsä komeat aurinkolasit ja hanskat.


Lue myös:

    Uusimmat