Maria Huntington keskeyttää nuorten EM-kilpailujen seitsenottelun – oli kolmen lajin jälkeen neljäntenä

3:19
Videolla Maria Huntingtonin haastattelu aiemmin tältä kaudelta.

Maria Huntington joutuu keskeyttämään Gävlessä käytävien alle 23-vuotiaiden EM-kilpailujen seitsenottelun. Suomalainen oli aloittanut urakan varsin mallikkaasti, hän oli kolmen lajin jälkeen neljäntenä pistein 2688.

Kisan avauspäivän päätöslajina olisi ollut vuorossa 200 metrin juoksu, mutta Huntington ei osallistunut lajiin. Syynä tähän oli takareiden kipeytyminen. Hän oli jo aiemmin tällä kaudella valitellut takareittään Tampereen GP:ssä. Gävlessä Huntingtonilla takareittä oli tukemassa teippaus. 

– Kuulantyönnössä alkoi tuntua takareidessä kipua ja se jatkui 200 metrin alkuverryttelyssä. Hän ei uskaltanut lähteä juoksemaan, kertoi Huntingtonin valmentaja Matti Liimatainen MTV Urheilulle.

– Oletan, että tämä on sitä samaa kuin Tampereella. Vielä eilen kaikki meni hyvin ja jalka oli oireeton, mutta nyt se alkoi päivän aikana tuntua, Liimatainen sanoi Suomen Urheiluliiton tiedotteessa.

Liimatainen totesi uskovansa, että jalassa ei ole mitään rikki, joten kilpailukausi voi jatkua myöhemmin.

– Kipua oli sen verran, että hän ei nyt uskaltanut juosta täysillä. Nyt täytyy konsultoida fysioterapeuttia ja katsoa miten jatketaan, Liimatainen jatkoi.

Huntington oli onnistunut parantamaan seitsenottelun korkeushypyssä omaa ennätystään kolmella sentillä. Hän ylitti korkeuden 185 aiemmin torstaina.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja