Mari Valosaari muutti yhteen uuden rakkaansa kanssa: "Oon todella kiitollinen, että tulit mun elämään"

11:36
Jontte Valosaari kommentoi eroa Mari-vaimostaan MTV Uutisten haastattelussa.

Fitnesskaunottaren suhde on edennyt salamavauhtia. 

Somevaikuttaja ja fitnesskaunotar Mari Valosaaren suhde uuden miehen kanssa on edennyt salamavauhtia. Pariskunta kihlautui heinäkuussa, nyt fitnesskaunotar puolestaan ilmoittaa sosiaalisessa mediassa muuttaneensa yhteen uuden puolisonsa kanssa. 

Valosaari keväällä 2019 ex-miehestään, laulajana tunnetusta Jontte Valosaaresta. Heillä on kaksi alle kouluikäistä lasta.

Mari julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa kilistelee kuohuvalla. 

– Yhteenmuutto. ihana jakaa sinun kanssa nyt myös koti. Oon todella onnellinen ja kiitollinen että tulit mun elämään. Tästä jatkuu meidän tarina taas uudella sivulla, Mari kirjoittaa kuvansa yhteyteen merkiten uuden puolisonsa käyttäjänimen siihen. 

Mari ja Jontte Valosaari asuivat pitkään yhdessä erosta huolimatta, kun Jontte rakensi itselleen omaa uutta kotia. 

Jontte kertoi helmikuussa MTV Uutisille, että ex-parilla on yhteisessä kodissa omat kerrokset, joissa on erilliset suihkut ja vessat. Kauppaostokset ja keittiöaskareet jaetaan edelleen entiseen tapaan. Tuolloin Jontte totesi, että myös uudet puolisot ovat tervetulleita kotiin.

Mari kertoi huhtikuussa MTV Uutisille, että hän ja lapset ovat asuneet viime aikoina muualla. 

– Hän on edelleen siellä minun talossani, koska rakentaa omaansa, Mari kommentoi.

Jontte kertoo kaksi päivää sitten julkaistussa Instagram-kuvassaan, että rakennustyömaa alkaa olemaan jo hyvällä mallilla. 

– Kävin pyörähtämässä asuntomessuilla. Ei ehkä mulle ollu hirveesti mitään, koska oma raksa jo niin pitkällä, mut oli kiva käydä ja sai olla hetken pois työmaalta.Nyt taas raksalla, hän kirjoitti. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja