Mari Valosaari avoimena kauneusoperaatioistaan: "Kun se oli tehty ajattelin, että vau"

Mari Valosaari avoimena kauneusoperaatioistaan ja suolistosairaudestaan 9:49
Katso videolta: Mari Valosaari avoimena kauneusoperaatioistaan ja suolistosairaudestaan

Mari Valosaari haluaa rikkoa tabuja puhumalla avoimesti muun muassa teettämistään kauneusoperaatioista, joista osa on alunperin tehty myös muusta, kuin esteettisestä syystä.

Radiojuontaja Mari Valosaari  vieraili Huomenta Suomi  -ohjelmassa puhumassa muun muassa teettämistään kauneusoperaatioista. Valosaari on nostanut aihetta avoimesti esille myös omilla sosiaalisen median tileillään ja kertonut esimerkiksi botoxin ottamisesta sekä silmäluomileikkauksestaan. 

Alun perin Valosaari päätyi botoxin ottamiseen purentansa takia, sillä hän puri hampaitaan todella kovasti yhteen, mikä aiheutti muun muassa päänsärkyjä sekä leukojen jäykkyyttä.

– Ensimmäisenä botoxilla lähdettiin laukaisemaan niitä päänsärkyjäni. Mutta sitten ajattelin, että no laitetaan vähän tuonnekin, otetaan nuo juonteet pois tuosta otsalta. Ja sitten ajattelin, että jatketaan tätä otsahommaa, koska se näyttää kivalta, Valosaari kertoi nauraen. 

– Se on lähtenyt semmoisesta niin sanotusti lääkinnällisestä syystä. 

Valosaaren mukaan hän ei alunperin ollut aikeissa tai ajatellut haluavansa tasoittaa kasvojensa juonteita. 

– Mutta sen jälkeen kun teki sen, mietin myös, että miksipä en tekisi sitä. 

Julkista työtä Valosaari on tehnyt pitkään, muttei tunne kokevansa ulkonäköpaineita. 

– Minua ei hirveästi kiinnosta se, mitä muut ajattelevat. 

Erityisen hyvänä valintana Valosaari pitää läpikäymäänsä silmäluomileikkausta. Hän kertoi harkinneensa ja hautoneensa ajatusta operaatiosta kolmen vuoden ajan.

– Se oli ihan superhyvä päätös. Se oli semmoinen, minkä lähdin tekemään ihan ensin esteettisistä syistä, tuntui ettei meikit pysyneet ja oli hieman lurpallaan nuo silmät, niin ajattelin tekeväni tämän sen takia. Mutta sitten, kun se oli tehty ajattelin, että vau. 

– Siinä oli myös toiminnallinen puoli. Leikkaava lääkäri sanoikin sen olleen ihan pienestä kiinni, ettei olisi tullut jopa Kela-korvaus siitä, sillä jos luomet tulevat tuohon näkökentälle, niin siitä saa sen kelakorvauksen. Se oli tosi lähellä sitä myös. 

Valosaari kertoi haluavansa jatkossakin pitää yllä avointa keskustelua tästäkin aiheesta. 

– Ehkä minulla on myös semmoinen pieni kapina siinä, että tämä on normaalia ja haluan normalisoida tämän niille ihmisille, jotka näin haluavat tehdä. Kenenkään ei tarvitse tehdä mitään, mitä vaikka muut tekee. Mutta jos sinulla on semmoinen tunne, että haluat tehdä jotain itsellesi, niin saat sen tehdä. 

Lue myös:

    Uusimmat