Maksaisitko 148 000 euroa tästä 7 neliön asunnosta?

Lontoon yhdellä tasokkaimmista asuinalueista on myytävänä asunto, jonka neliöhinta todellakin huimaa päätä. Upealla sijainnilla sijaitsevaan asuntoon ei ikävä kyllä taida mahtua juurikaan sänkyä enempää huonekaluja.

Eräällä Lontoon kysytyimmistä asuinalueista sijaitsevasta asunnosta on näkymät maailmankuululle Harrod'sin tavaratalolle, ja se sijaitsee todella arvostetussa Knightsbridgen korttelissa. Kauppaan kuuluisi myös todella tasokas eteisaula palveluineen – ja hintaa asunnolla on tällä hetkellä 148 000 euroa!

Kaupassa on toki yksi pieni mutta, sillä myytävä asunto käsittää vain reilut seitsemän neliötä. Asuntoon on kuitenkin mahdutettu kaikki siihen tarvittavat elementit aina keittokomerosta WC-tiloihin ja suihkuun. Suihkussa asukkaan täytyy tosin käytä pöntön yläpuolella, sillä vessaan ei ole neliöitä haluttu tuhlata.

Todella minimaalisesta koostaan huolimatta asunnosta on jätetty yli 100 kyselyä, siitä on järjestetty 30 näyttöä ja siitä on tehty kolme ostotarjousta. Asunnon pyyntihinta oli alun perin reilut 111 000 euroa, mutta sen hinta on ehtinyt kiiriä jo lähes 150 000 euroon. Myös lontoolaisvälittäjät ovat ihmeissään asunnon koosta:

– Olen ollut alalla kolmekymmentä vuotta, enkä ole koskaan kaupannut näin pientä kohdetta. Voin seistä keskellä huonetta ja pystyn samaan aikaan koskettamaan molempia seiniä! Joka tapauksessa tämä on hyvä ostos, loistavalla sijainnilla eikä täällä päin voi uneksiakaan ostavansa asuntoa tuolla hinnalla, kohdetta välittävä Matthew Fine nauraa.

Teksti: Jokakoti

Lue myös:

    Uusimmat