Makaronitomaattipaistos

  • 300 g makaronia (ruis-, kaura- tms)
  • 300 g jauhelihaa
  • 1 purjo tai sipuli
  • 2-4 valkosipulin kynttä
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • oreganoa suolaa, mustapippuria
  • 1 pkt viherpippurisulatejuustoa
  • 3-4 dl vettä
  • 1-2 dl kevytjuustoraastetta

Silppua huuhdottu purjo ja kuullota se jauhelihan kanssa. Lisää joukkoon valkosipuli ja tomaattimurska. Mausta ja anna hautua hetken. Lisää kuutioitu sulatejuusto kiehuvaan veteen ja keitä miedolla tulella kunnes juusto on sulanut. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Sipaise uunivuoka öljyllä ja kaada n. puolet makaroneista vuokaan. Lisää päälle jauheliha-tomaattikastike ja sen päälle loput makaronit. Kaada juustokastike joukkoon ja ravistele vähän vuokaa. Ripottele pinnalle vähän juustoraastetta ja paista uunissa 225 asteessa n. 30 min. Tarjoa lisäkkeeksi vihreää salaattia (suikaloitua rapeaa keräsalaattia ja kurkkua).

Lue myös:

    Uusimmat