Majoitustoimintaa jo vuodesta 1990 – House & Marine Finland Oy

Eteläkarjalainen House & Marine Finland Oy on yritysten henkilökunnan majoittamiseen erikoistunut yritys. Kilpailukykyisten hintojensa ansiosta sillä on paljon myös kansainvälisiä asiakkaita.

House & Marine Finland Oy on vuonna 2007 perustettu eteläkarjalainen majoitusyritys, joka tarjoaa yritysten henkilökunnille asuntoja ympäri Suomea.

– Olemme pyörittäneet majoitustoimintaa Imatralta käsin jo vuodesta 1990, nimi vain on muuttunut matkan varrella, myynti- ja markkinointityöstä vastaavaJani Piili täydentää.

House & Marine tarjoaa erikokoisia kerros–, rivi–, ja omakotitaloja, jotka ovat kalustettuja ja nykyaikaisesti varustettuja. Lisäksi siivous- ja liinavaatepalvelut sisältyvät hintaan.

– Meillä on toistasataa yritysasiakasta vuosittain, Piili kertoo.

– Ulkomaalaisten asukkaiden määrä on viime vuosina noussut ja kansainvälisiä asiakkaita meillä on muun muassa Saksasta, Puolasta, Bulgariasta, Itävallasta ja Ranskasta, hän lisää. Suomen lisäksi monikielinen henkilökunta palvelee asiakkaita englanniksi, saksaksi ja venäjäksi.

Asiakasta ei jätetä odottamaan

– Etsimme asuntoja eri vuokrausyhtiöiltä sekä tarvittaessa myös yksityisiltä ja sijoittajilta. Varmistamme aina, että vuokraamamme asunnot ovat hyväkuntoisia, eikä niissä ole remontin tarvetta.

Toimistolta reagoidaan nopeasti kaikenlaisiin tilanteisiin, kuten esimerkiksi liinavaatepyyntöihin tai lisäsiivoustoiveisiin. Motto onkin, ettei asiakasta jätetä odottamaan.

– Yritysten kannattaisi vuokrata juuri meiltä, koska asuntomme ovat siistit, hyvin kalustetut sekä hinnoiltaan erittäin kilpailukykyiset.

House & Marinella on viisi työntekijää Imatralla, minkä ohella yritys työllistää useita siivous- ja pesulapalveluita alihankintana ympäri maatamme.

– Tulevaisuudessa lisäämme toimintaa aina sitä mukaa, tarvetta ilmenee eli tulee lisää erilaisia pitkäaikaisia työmaita, kuten laivanrakennustelakoita, ydinvoimaloita tai teollisuusprojekteja, Piili valottaa.

Teksti: Katja Nykänen
Kuvat: House & Marine Finland Oy

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja