Maisa Torppa kertoo kärsivänsä turvotuksesta – fanit ihmeissään kuvasta

Maisa Torppa:"Minulla on ensimmäistä kertaa mies, jonka kanssa on hauskaa" 8:00

Televisiopersoona Maisa Torppa julkaisi Instagramissa kuvan, mikä herätti kiivasta keskustelua turvotuksesta.

VIDEO: Torppa ja Latvala vierailivat tammikuussa 2017 Huomenta Suomessa

Tv-ohjelmista ja seurapiirikaunottarena tunnettu kaunotar Maisa Torppa kohahdutti sosiaalisessa mediassa kertomalla kärsivänsä kesäturvotuksesta. Upea nainen kertoi asiasta Instagram-kuvan yhteydessä, jossa hän oli pukeutunut niukkoihin farkkuihin ja tiukkaan toppiin.


– Tiedättekö sen olon, kun olet kohta kolme kuukautta syönyt pelkkiä grillipihvejä ja makkaraa? Minä tiedän, nainen jatkaa tekstiä ohjaamalla lukijat bloginsa pariin, missä hän antaa ohjeita kesäturvotuksen poistamiseksi. 

Kuvateksti herätti Torpan seuraajissa heti kuohuntaa. Monet ihmettelevät, missä hoikassa kunnossa olevan kaunottaren turvotus näkyy?

– Missä sinulla on se turvotus, eräs kommentoi.

– En kyllä näe kuvassa Maisa mitään "kesäturvotusta" et jääköön puheet siihen vai näyttääkö vaaka toisin? seuraaja kommentoi.

Torppa on seurustellut ralliautoilija Jari-Matti Latvalan kanssa kaksi vuotta. Pari kihlautui juhannuksena 2017. Hääpäivä on päätetty, mutta sitä ei paljasteta julkisesti.

– Sitä ei kerrota kellekään. Se on meidän yksityinen juhla, johon haluamme vain läheiset mukaan, Torppa kertoi aiemmin keväällä MTV:n haastattelussa.

Torppa on ollut naimisissa kerran aikaisemmin. Hänellä on liitosta vuonna 2012 syntynyt poika.

Lue myös:

    Uusimmat