Hanskat pudottanut Jokerit-hyökkääjä paljasti syyn yllättävään tappeluun – "He ilmoittivat, että minun on kannettava vastuu"

Jokerit-hyökkääjä Markus Hännikäinen oli monessa mukana maanantaisessa KHL-ottelussa. Hännikäinen paljasti syyt avaussekunnin tappeluun.

Jokerit ja Spartak Moskova aloittivat maanantaisen ottelunsa yllättävällä tavalla, kun Marko Anttila ja Markus Hännikäinen sekä Oleg Jevenko ja Nikita Sokolov aloittivat tappelun heti kiekon pudottua jäähän.

Tappelun lisäksi maalinteossa onnistunut Hännikäinen paljasti ottelun jälkeen syyt nyrkkihippasille. Mittelön taustalla oli lauantaina Helsingissä pelatun keskinäisen kohtaamisen tapahtumat.

– Viime ottelussa tapahtui vahinko, ja he ilmoittivat, että minun on kannettava siitä vastuu. Niin tein, ja sen jälkeen aloimme pelata jääkiekkoa, Hännikäinen kertoo KHL:n sivuilla.

Ja pelaamaan Jokerit alkoikin. Jokerit oli lopulta murskaava vierailija ja vei täyden pistepotin 6-1-murskavoitolla. Päävalmentaja Lauri Marjamäki oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

– Viimeksi emme pelanneet odotetulla tavalla, mutta tänään taistelimme kovaa ja näytimme valtavaa luonnetta. Ansaitsimme voiton tänään, Marjamäki toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat