Tämän illan kiekkovahti haluaa unohtaa nopeasti – kaksi käsittämätöntä imurointia ratkaisivat pelin

Jonain iltoina kiekko tuntuu vain pomppivan enemmän kuin toisina. Sveitsiläismaalivahti Robert Mayerilla yksi ilta piti sisällään kohtuuttoman isoja vastoinkäymisiä.

SCL Tigersin maalilla torjuneelle Mayerille sattui sunnuntaina vierasottelussa Zürich Lionsia vastaan kaksi isomman luokan virhettä, jotka olivat osaltaan vaikuttamassa joukkueen 2–5-tappioon.

Myös Tshekin passin omaavan Mayerin ottelu lähti syöksykierteeseen toisen erän lopussa, kun hän harmittomassa tilanteessa oli ottamassa maaliaan lähestynyttä purkukiekkoa haltuun mailallaan. Kiekko pomppasi lavan yli ja lipui suoraan maaliin.

Langnaulainen Tigers oli mennyt vain hetkeä aiemmin 2–1-johtoon Aleksi Saarelan osumalla, mutta Mayerin karmean virheen jälkeen lukemat olivat taas tasan 2–2.

Ottelun maalikooste on katsottavissa ZSC Lionsin julkaisusta:

Toinen erikoisuus tapahtui kolmannen erän alussa. Vain viisi sekuntia John Quennevillen 3–2-johtomaalin jälkeen Zürichin Yannick Weber laukoi keskialoituksen jälkeen kiekon kohti Mayeria. Tämä oletti kiekon suuntautuvan ränniin ja liikkui maaliltaan aavistuksen verran päätyä kohti.

Maaliin suuntautunut roiskaisu yllättikin 32-vuotiaan maalivahdin pahemman kerran. Hän paiskoi raivostuneena mailaansa Zürichin mentyä lyhyessä ajassa 4–2-johtoon.