Mainos

Maija-Liisa Peuhu paljastaa uuden Salkkarit-kauden olevan vauhdikas: "Paljon tulee tapahtumaan!"

Maija-Liisa Peuhu arvelee Salattujen elämien tulevan kauden olevan hyvin tapahtumarikas.

Salatuissa elämissä näyttelevä Maija-Liisa Peuhu arvelee, että sarjan uusi kausi on hyvin vauhdikas. Pakkaa saattavat sekoittaa mukaan tulevat uudet hahmot ja muutaman vanhan hahmon paluu Pihlajakadulle.

Peuhun näyttelemä hahmo on Ulla Taalasmaa. Ullan entinen aviomies, Jarmo Kosken näyttelemä Seppo Taalasmaa muutti pois Pihlajakadulta neljä vuotta sitten ja nyt, kaikkien yllätykseksi hän on palannut takaisin kotiseudulleen. Monet sarjan fanit odottavat mielenkiinnolla, mitä jännitteitä Sepon paluu saattaa aiheuttaa hänen ja Ullan välille.

– En itseasiassa ole ihan varma mitä kaikkea on tapahtumassa, mutta se on varmaa, että paljon tapahtuu! Peuhu vihjailee salaperäisenä.

Konkarinäyttelijä vietti kesänsä rauhassa rentoutuen. Loma koostui tänä vuonna muun muassa Savonlinnan oopperajuhlista, uuden lapsenlapsen syntymästä sekä ajanvietosta rakkaalla Saarenmaan loma-asunnolla.

– Saarenmaa on minulle niin ihana paikka, kun sieltä puuttuu kaikki kiire. Siellä vaan ollaan ja nautitaan. Lisäksi siellä on niin mukavia ihmisiä.

Salatut elämät palaa MTV3-kanavalle 21.8 klo 19.30!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.