Mahdollinen hiipparihavainto Rovaniemellä – lisäksi poliisi sai kiinni metsään piiloutuneen pahoinpitelijä-rattijuopon

Hiippari, rattijuopot ja pahoinpitelijä pitivät poliisin kiireisenä viikonlopun aikana Rovaniemellä.

Poliisille ilmoitettiin perjantain ja lauantain välisenä yönä miehestä, joka oli liikkunut rivitalon pihalla otsalampun kanssa Rovaniemellä, tiedottaa Lapin poliisilaitos. Poliisi on aiemmin saanut ilmoituksia mahdollisesta hiipparista Saarenkylän alueella. Hän on liikkunut talojen pihalla

Asiaan liittyvistä havainnoista voi ilmoittaa poliisin vihjenumeroon 0295466259, Whatsappiin 0504155803, sähköpostiin vihjeet.lappi@poliisi.fi tai akuutissa tilanteessa hätäkeskukseen.

Myöhään lauantai-illalla poliisi sai myös ilmoituksen miehestä, joka oli ensin pahoinpidellyt ilmoittajaa ja tämän jälkeen lähtenyt ajamaan luvatta ilmoittajan autolla vahvasti päihtyneenä Rovaniemen Oikaraisessa.

Ajoneuvo löytyi tien laidasta. Myös mies löytyi hetken kuluttua poliisikoiran avulla metsästä piileskelemästä.

Mies ei noudattanut poliisin käskytystä ja hän vastusti kiinniottoa. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, virkamiehen vastustamisesta ja pahoinpitelystä.

Myöhemmin samana yönä poliisi sai ilmoituksen Muurolassa miehestä, joka oli pahoinpidellyt kolmea henkilöä. Poliisin partio ei tavoittanut epäiltyä, mutta tämän henkilöllisyys on tiedossa.

Poliisi tavoitti kaksi törkeän rattijuopumuksen puhaltanutta kuljettajaa Rovaniemen keskustan alueella sunnuntaina aamuyön ja aamun aikana. 

Lue myös:

    Uusimmat