Madsenin murhasyyte: Oikeudessa puitiin karmivia seksiviestejä ja rajuja seksileikkejä harjoittelijan kanssa

1:01:32

Murhasta syytetyn Peter Madsenin oikeudenkäynti on jatkunut tänään Kööpenhaminassa. Madsen kiistää edelleen murhanneensa toimittaja Kim Wallin sukellusveneellään viime elokuussa.

Oikeudenkäynnissä on tullut tänään esiin muun muassa tanskalaiskeksijän seksisuhde toisen työharjoittelijansa kanssa.

Suhde alkoi vuonna 2016. Madsenin mukaan kyseinen naispuolinen harjoittelija oli "jännittävä persoona". 

Madsen: Sadomasokismi liian rajua

Madsenin mukaan nainen oli kiinnostunut sadomasokismista, mutta keksijän mukaan "se ei ollut hänen tyyliään", vaan seksileikit olivat turhan rajuja hänelle. 

Madsenin mukaan harjoittelijoiden kanssa oli suunnitteilla myös ryhmäseksiä. Naiset olivat työharjoittelussa keksijän verstaalla.

​​​​​​​

Useampaa naista kuullaan oikeudenkäynnissä todistajina. Myös useampi nainen oli vieraillut surullisen kuuluisalla sukellusveneellä viime vuosina. 

Madsen on naimisissa, mutta miehen mukaan kyseessä on avoin suhde, jossa rinnakkaiset suhteet ovat sallittuja. 

Naisystävälle karmivia viestejä

Lisäksi oikeuskäsittelyssä on tullut ilmi muun muassa Madsenin naisystävälleen lähettämät viestit, joissa hän kertoo muun muassa kuinka sitoisi tämän ja kuinka hän "käsittelisi" tätä teräaseella.

Viestit oli lähetetty 4. elokuuta eli vajaa viikko ennen Wallin traagista sukellusvenematkaa. Syyttäjän kysyessä Madsenilta, ymmärtääkö hän, että viestit ovat hätkähdyttäviä, Madsen kieltäytyi vastaamasta, kertoo Expressen

Myöhemmin oikeudenkäynnin aikana tanskalaiskeksijä kertoi viestien syyksi sen, että hänen ystävättärensä "pyysi häntä tekemään jotain hullua". Madsenin mukaan kyseessä olivat vain tekstiviestit – ei muuta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja