Madonnan tavannut Kristoffer Ignatius kertoo kohtaamisesta: "Siinä hän oli niinkuin kuka tahansa"

Madonna 60 vuotta 6:10

Kristoffer Ignatius sai mahdollisuuden tavata Madonnan tämän vieraillessa Suomessa vuonna 2012. 

VIDEO: Kristoffer Ignatius kertoo kuinka pääsi tapaamaan Madonnan

Popin kuningatar Madonna täyttää tänään, 16. elokuuta, 60 vuotta. 

Huomenta Suomessa vierailivat aamulla pop-asiantuntija Markus Hildén sekä Madonnan vannoutunut fani, juontaja Kristoffer Ignatius.

Madonna esiintyi vuonna 2012 Suomessa, jolloin Ignatius sai mahdollisuuden tavata legendaarisen laulajan. Hän sekä muutama muu pääsivät sisälle Helsingin Olympiastadionille ennen varsinaisen konsertin alkua. Ignatius kertoo Madonnan olleen leikkisä, flirttaileva sekä todella huumorintajuinen ja kiinnostunut asioista. 

– Se oli aivan uskomaton häppeninki, en vieläkään tajua sitä. Mutta se vaan osoitti sen, että hän on oikeasti kiinnostunut hyvistä tyypeistä. Hänellä oli mahtavat ihmiset siinä ympärillä, hän on itse siinä päälle viisikymmentävuotias, tiimi varmaan vuosikymmeniä nuorempaa. Mutta siinä hän oli, niinkuin kuka tahansa. Ja kuitenkin loisti omana yksilönään ihan älyttömästi.  

Madonna tunnetaan erityisesti räväkästä tyylistään ja kantaaottavasta musiikistaan. Nykyään artisti asuu Portugalissa ja miljoonat fanit odottavat tähden julkaisevan uutta musiikkia kuin kuuta nousevaa. 

Ignatius kiittelee tähden tyyliä olla oma itsensä myös sosiaalisessa mediassa. Madonna hoitaa itse omat tilinsä sosiaalisessa mediassa. 

– Hän ottaa kantaa, jopa kommentoi siellä yllättäen, eli hän on läsnä siellä, missä nykypäivä on. Oma itsensä. 

Lue myös:

    Uusimmat