- 700-800 g nyljettyä madetta
- 1 rkl voita tai margariinia
- 1 pieni sipuli
- 3-4 dl vettä
- 1 tl suolaa
- 5 mauste- tai mustapippuria
- 5 valkopippuria
- 2-3 rkl vehnäjauhoja
- 1 dl kermaa
- 1-2 rkl sitruunanmehua
- hienonnettua tilliä
Hienonna sipuli ja hauduta rasvassa kullankeltaiseksi. Lisää pannuun kalapalat. Kaada päälle vesi, mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 5-10 minuuttia. Nosta kalapalat pannusta . Siivilöi keitinliemi ja kaada takaisin.
Sekoita vehnäjauhot kerman joukkoon ja lisää suurus kasariin. Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 minuuttia. Mausta valmis muhennos sitruunanmehulla ja tillillä. Nosta kalapalat takaisin kasariin. Kuumenna ja tarkista maku. Lisää suolaa tarvittaessa. tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.