Mainos

Mademuhennos

  • 700-800 g nyljettyä madetta
  • 1 rkl voita tai margariinia
  • 1 pieni sipuli
  • 3-4 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 5 mauste- tai mustapippuria
  • 5 valkopippuria
  • 2-3 rkl vehnäjauhoja
  • 1 dl kermaa
  • 1-2 rkl sitruunanmehua
  • hienonnettua tilliä

Hienonna sipuli ja hauduta rasvassa kullankeltaiseksi. Lisää pannuun kalapalat. Kaada päälle vesi, mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 5-10 minuuttia. Nosta kalapalat pannusta . Siivilöi keitinliemi ja kaada takaisin.

Sekoita vehnäjauhot kerman joukkoon ja lisää suurus kasariin. Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 minuuttia. Mausta valmis muhennos sitruunanmehulla ja tillillä. Nosta kalapalat takaisin kasariin. Kuumenna ja tarkista maku. Lisää suolaa tarvittaessa. tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.