Maaret Kallion Nekku-koira on kuollut: "Onnettomuuden yksityiskohdat ovat brutaaleja"

Maaret Kallio jakoi tunteikkaan tarinansa suorassa TTK-lähetyksessä 1:58
Maaret Kallio jakoi tunteikkaan tarinansa suorassa Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä.

Psykoterapeutti Maaret Kallio jakoi Instagramissa suru-uutisen tärkeän perheenjäsenensä Nekku-koiran kuolemasta. 

Psykoterapeutti Maaret Kallio  kertoi Instagramissa 4. heinäkuuta perhettään kohdanneesta suuresta surusta. Hänen perheenjäsenensä 6-vuotias Nekku-koira on kuollut onnettomuudessa.

– Nekku menehtyi traagisessa onnettomuudessa, jossa myös Nekkua hoitanut läheisemme loukkaantui. Tapahtumien kulku on järkyttävä, ja olemme koko perhe poissa tolaltamme. Onnettomuuden yksityiskohdat ovat brutaaleja, ja käsittelemme niitä vain läheisten kesken, Kallio kirjoitti. 

– Järkytyksen keskellä olemme saaneet tärkeää tukea ystäviltä ja sukulaisilta. Se antaa lohtua, kiitos. Kiitän myös Espoon eläinsairaalaa ja palokunnan työntekijöitä ymmärtävästä ja kunnioittavasta suhtautumisesta meihin vaikeassa tilanteessa, Kallio jatkoi. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kallio kertoi, että Nekku oli valloittava ja hänen elämänsä paras työkaveri. Koiralla oli erityinen taito olla rauhassa ahdistuneen ihmisen kanssa ja kohdata traumatisoituneita potilaita lohduttavasti. 

Nekku oli tuttu näky myös Kallion somessa ja livelähetyksissä. 

Kallio kertoi, että Nekku oli suunnattoman rakastettu perheenjäsen, joka oli niin lasten ilo, huikea harrastuskaveri kuin tärkeä turva hankalissa hetkissä. 

– Nekku on ollut tärkein ystäväni pitkillä metsälenkeillä ja luonnossa samoillessa. Hän on aina nukkunut rinnallani lukiessani kirjoja. Nekku on vahtinut rannalta miltei jokaisen uintini. Nekku on maannut jalkojeni juuressa kirjoja kirjoittaessani. Kaipaan Nekkua äärettömästi, Kallio kirjoitti koskettavasti. 

Kallio on ollut mukana muun muassa Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa.

Lue myös:

    Uusimmat